Per-Willy Amundsen refser Nordland politidiskrikt

frp

Etter at en voksen kvinne dras inn i et busskur og voldtas av fire unge innvandrermenn, opplyser politiet at mennene har tilhørighet til Nordland

Leder av justiskomiteen på Stortinget, Per-Willy Amundsen (FrP), sier Nordland politidistrikt bør komme med en offentlig beklagelse, og pressen bør starte å gjøre jobben sin.

Amundsen setter denne siste saken i sammenheng med en rekke eksempler på hvordan media og myndigheter systematisk forskyver og fordreier informasjon når det kommer til kriminalitet og innvandring. 

Les også:  Ekstra anløp av Skrova

– Det har blitt helt tabu å snakke om den åpenbare sammenhengen mellom en overdreven innvandring, feilet integrering og økningen av den brutale og gjengrelaterte kriminaliteten. Samtidig gjør gammelmedia og myndighetene alt de kan for å fordekke og manipulere folket fra å tilegne seg informasjon og diskutere temaet fritt, sier Amundsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.