Markus Neby leder «24-stjerners julekalender» på NRK

nrk

I «24-stjerners julekalender» konkurrerer 24 kjente fjes om å bli årets julestjerne. Hver dag frem til julaften må kjendisene løse Nebys kreative tolkninger av julestrias utfordringer i tidenes største, norske julekonkurranse.

«24-stjerners julekalender» er en uhøytidelig og humoristisk konkurransereality for hele familien. En humorkalender som skal gi seerne et daglig, morsomt avbrekk i en hektisk førjulstid. Julekalenderen har premiere torsdag 1. desember på NRK1 og i strømmetjenesten NRK TV.

Programleder Markus Neby gleder seg til å vise frem nyvinningen og det som blir den aller siste kjendiskonkurransen. I hvert fall for i år.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

– For meg blir det ikke jul før jeg har sett 24 kjendiser kaste all verdighet på sjøen for å vinne tullete konkurranser! Drømmen min er at dette faller i smak hos alle som elsker jula, men også hos dem som ikke kan fordra den. Jeg håper også det er en serie for alle som elsker kjendiser, men faktisk også for alle som har fått mer enn nok av dem. Vi skal kåre én vinner, men også 23 tapere, sier Markus Neby.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

For de 24 deltakerne er målet å bevise at nettopp de kan gjøre ære på selveste jula. I et julepyntet Sporten på Frognerseteren samles de hver desemberdag frem til julaften for å konkurrere i kjente juleaktiviteter.

Neby lover ekte julestemning, godt blandet med heftig konkurranse og ivrige deltakere.

– Jeg ble på ekte imponert av deltakerne, og det blir faktisk både svette, tårer og blod. For ikke å snakke om de mer abstrakte reaksjonene anger og skam! Ikke uten grunn. Jeg tar jula på alvor, og det var derfor veldig viktig at deltakerne gjorde det samme, sier Neby.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Den som kommer seg helskinnet gjennom alle prøvelsene, blir kåret til årets julestjerne på selveste julaften.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.