Mange nyheter fra Fjordland i Bodø-butikkene

fjordland

Matprodusenten Fjordland kommer med en reke nye matretter fra hele verden. Her er de nye matrettene som kommer i Bodø-butikkene.

LIBERTÉ yoghurt er et velutprøvd konsept fra Canada som treffer en av de raskest voksende yoghurttrendene internasjonalt, «simply better».

Dette er produkter som oppfyller folks forventninger til sunnhet, ved å spise ekte mat, laget på en enkel måte, ved hjelp av kvalitetsråvarer. Fordi den beste smaken kommer fra råvarer skapt av naturen selv.

LIBERTÉ er produsert med den fantastiske norske melken. Med frukt på bunn og gjennomsiktig beger oppleves LIBERTÉ som ærlig, naturlig, trygt og fristende.

Nordmenn elsker italienske retter og spesielt pasta. Etter tradisjonell norsk husmannskost er italiensk mat det nordmenn spiser oftest (Norsk Spisefakta 2018), dette gjelder også ferdigmat. Den nest største ferdigretten i Norge, etter Kjøttkaker, er Fjordlands Pasta ost- og skinkesaus, som solgte hele 1,3 millioner enheter i 2019.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Fjordland følger nå opp med to nye italienske ferdigretter i serien Fjordland I SKÅL, som kan spises rett ut av skålen. 

En etterlengtet rød pastarett fra Fjordland med masse most tomat, løk og paprika, til sammen hele 51 % grønnsaker. Retten har selvfølgelig norsk kjøttdeig av storfe. Denne retten er smaksrik, men likevel folkelig, slik vi nordmenn liker det. 

– Denne forventer vi vil ta opp kampen med vår bestselger Pasta ost- og skinkesaus, sier kategorisjef Inger-Lise Bestum.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Få ting smaker like godt som en skikkelig god risotto. Retten har opprinnelse fra Nord-Italia, og i god italiensk ånd er den basert på enkle men gode råvarer. Selv om mange nordmenn har fått øynene opp for risotto finnes det knapt ferdige risotto-retter i markedet. 

Fjordland lanserer en spennende og smaksrik vegetarisk kremet risotto med asparges. Retten kan spises som den er av en, eller deles av flere som tilbehør til et stykke kjøtt og litt salat.

Endelig en bacalao med klippfisk av norsk torsk i en-porsjons middag. Bacalao betyr torsk på portugisisk og har sin opprinnelse fra nettopp Portugal. Det finnes utallige måter å lage bacalao på, og denne norske varianten vår er basert på en tomatisert saus med poteter løk, olivenolje, chili og selvsagt klippfisk av norsk torsk. Sous vide-teknologien passer ypperlig til denne retten og gjør at vi får frem masse gode smaker når produktet varmebehandles over tid på lav temperatur. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Retten inneholder hele 44% grønnsaker, er rik på protein og har lite mettet fett. Et godt valg i et sunt og varierende kosthold.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.