Målfest for Glimt på Aspmyra mot Sandefjord

glimt

Det ble syv scoringer lørdag ettermiddag, fire for Glimt og 3 for Sandefjord, og Eliteseriens toppscorer Amahl Pellegrino hadde 4 målgivende pasninger!

Spenningen stiger i toppen av Eliteserien, Bodø/Glimt trengte en seier for å holde Viking og Brann unna, men Sandefjord hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Glimt hadde trykket tidlig i kampen men det er Sandefjord som scorer først og det blir 0-1 til gjestene. Men det lå en Glimt-scoring i lufta, Faris Pemi satte inn 1-1 for Glimt etter 20 minutter. Etter 25 minutter setter Nino inn 2-1 for Glimt. Og etter 30 minutter er det Albert Grønbæk som setter inn 3-1 for Glimt. De fleste trodde da det kunne bli overkjøring av Sandefjord.

Men 35 minutter i første omgang er det Sandefjord som setter inn 3-2 og det blir nerve i kampen igjen. Det ville ikke Ulrik Saltnes ha noe av og satte inn 4-2 på overtid i første omgang.

Etter pausen får Sandefjord et mål til i begynnelsen av andre omgang, stillingen blir 4-3, så blir det mye bytter og lagene skifter på å ha føringen, men stillingen holder seg til dommeren blåser av.

Pelle scoret ingen mål denne kampen, men 4 målgivende er lettes ikke så ille.

– Det begynner å bli mye målpoeng nå. Nå jakter jeg den norske rekorden. Jeg er vel bare to bak nå, sier Pellegrino til TV 2.

Den forrige rekorden var det Glimt-spissen Phillip Zinkernagel som hadde.