To cupkamper for Solskjær: Klart for ligacup-semifinaler og FA-cupens 3. runde

nent group viasat

Denne uken er det britisk cupfest med semifinaler i Carabao Cup og 32 kamper i FA-cupens 3. runde. Viaplay viser samtlige kamper, og utvalgte oppgjør sendes også på V sport og V4.

Fotballåret 2020 er historie, og nå innledes 2021 med et brak. Denne uken er det nemlig cup-bonanza på Viaplay, V sport og V4. Det hele starter med semifinaler i Carabao Cup, også kjent som ligacupen, tirsdag og onsdag.

Tirsdag tar Tottenham imot overraskelseslaget Brentford. Studiostart er klokken 20.15, og kampen sendes på Viaplay og V sport 1.

Les også:  Fotball-EM: Nå tar gressklipperen måldans!

Onsdag er det klart for byderby når Manchester United ønsker Manchester City velkommen til semifinale på Old Trafford. Også her er det studiosending fra 20.15, og kampen sendes på Viaplay og V4. Kampstart i begge semifinalene er 20.45.

I helgen spilles den 3. runden i FA-cupen. Dette er den første runden der Premier League-lagene også er med i turneringen, og allerede på fredag er det klart for to oppgjør med kun Premier League-lag på banen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Liverpool får besøk av Aston Villa og er ute etter revansj etter 7-2-ydmykelsen i ligaen tidligere i sesongen. Studiostart er klokken 20.15 på Viaplay og V4, og kampstart er 20.45. Samtidig vises Wolverhampton-Crystal Palace på Viaplay og V sport 1.

Lørdag starter det hele klokken 13.00 med blant annet Everton-Rotherham. Gjennom dagen og utover kvelden vises det et stort antall kamper, og vi får oppgjør mellom Arsenal og Newcastle klokken 18.30, og mellom Manchester United og Watford klokken 21.00.

Les også:  TV 2 Play sender resten av fotball-EM i HDR-kvalitet

Søndag skal Manchester City og Chelsea i aksjon klokken 14.30, mot henholdsvis Birmingham og Morecambe, før vi får se et veldig spesielt oppgjør klokken 18.00. Da skal nemlig Marine, som spiller på nivå åtte (!) i ligasystemet, møte Tottenham.

Runden avsluttes mandag med oppgjøret mellom Stockport og West Ham.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.