Tidenes største klubbhåndballkamp i Norge: Se Elverum – Paris Saint-Germain på Viasat 4 og Viaplay

håndballkamp

Elverum tar imot Sander Sagosen og Paris Saint-Germain i Håkons Hall lørdag 28. september fra klokken 16.30. Slik får du med deg all dramatikken.

Elverum varter opp til håndballfest når stjernegalleriet til Paris Saint-Germain kommer på besøk til Håkons Hall lørdag 28. september. Sendingen begynner allerede klokken 16.30, med kampstart klokken 17.30. Kampen ser du på Viasat 4 og Viaplay.

Med spillere som Sander Sagosen, Mikkel Hansen og Nikola Karabatic i stallen anses Paris Saint-Germain som et av verdens aller beste håndballag.

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

– Det er den største klubbkampen i Norge noensinne, og dette er en god sjanse til å se håndball i toppklasse. Paris Saint-Germain er det råeste laget i verden akkurat nå, sier håndballekspert Daniel Høglund, som skal kommentere kampen sammen med Gunnar Pettersen.

Mot det franske laget har Elverum valgt å spille i Håkons Hall på Lillehammer, som har plass til hele 11.500 tilskuere. Dette blir riktignok ikke første gangen hallen er vertskap til en håndballkamp av dette kaliberet; I 1999 ble VM-finalen for kvinner mellom Norge og Frankrike spilt nettopp her. Den gangen vant Norge etter ekstraomganger foran 11.200 tilskuere.

Les også:  100 000 elever løper TINEstafetten over hele Norge

Studiosendingen fra Håkons Hall begynner klokken 16.30, og ledes av Ørjan Bjørnstad. Han har besøk av håndballekspert Ole Erevik i timen frem til kampstart. Etter kampslutt er Bjørnstad og Erevik tilbake i studio med analyser og høydepunkter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.