MUSIKK: Michael Krohn er ute med albumet «Varme dager»

drabant

Norges ypperste rockelegende, Michael Krohn, har covret det klassiske albumet «Varme dager» fra livsprosjektet Raga Rockers. Det er ute på Drabant Music nå!

Michael Krohn følger fjorårets utgivelse av Søvnløse netter – et album der han nytolket ikoniske låter fra hele hans karriere – med å gjøre det samme med Raga Rockers’ «Varme dager». Her finnes med andre ord spennende nyversjoner av «Morgenraga», «Litt av en gjeng», «Radiator», og selvsagt resten av albumet. Mer om det fra sjefen sjøl her:

Les også:  Odd og Vega med konsert på Kjerringøy

– I kjølvannet av «Søvnløse netter» fikk jeg for meg at jeg hadde lyst til å ta tak i låter fra gamle dager og lage nye versjoner av dem. Først og fremst for min egen fornøyelses skyld, siden jeg elsker å være i studio, men også for at det kan være av interesse for blodfans og samlere. Så her foreligger i første omgang albumet Varme dager i sin helhet, sier Krohn, og legger til:

Les også:  Slik markeres Utøya-terroren 22. juli i Bodø 2021

– Jeg har kuttet til beinet og utelatt synter og saksofoner, så bortsett fra mellotron på et par låter er det kun gitarer, bass og trommer, pluss en god del romklang i lydbildet for å prøve å skape en nostalgisk følelse til å underbygge innholdet i tekstene. Jeg håper etterhvert å få gitt ut en «Søvnløse netter» til, enda mer dempet enn den forrige, nye innspillinger av de beste låtene fra Micky Faust-triologien, med hovedvekt på låtene fra albumet «Psychopath», og litt ymse Raga-snacks. Men her altså først; «Varme dager».

Les også:  MUSIKK: Frode Alnæs ute med låta "Byen min"

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.