MUSIKK: Vidar Vang ute med singelen «I mårra»

drabant

Vidar Vang er tilbake. I dag er singelen «I mårra» ute, som stammer fra hans kommende album. Dette er en sang om fortvilelse og trøst. En sang om hvordan det er å holde fast i håpet, når en man er glad i har det tøft.

Dette er singelen fra Vidar Vangs tiende album, «Mann fra nord», som slippes 1. november. Albumet er spilt inn i Geir Sundstøls «Studio Intim» i Oslo, med Sundstøl selv på gitarer, Erland Dahlen på trommer, Bjørn Holm på kontrabass, Mikael Lindqvist på piano og Lise Voldsdal på fiolin. Her vender Vidar tilbake til et alt.country/americana-lydbilde, i et akustisk og atmosfærisk bandformat.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Vidar Vang (f. 1976) er en nordnorsk sangskriver og artist. Han kommer fra bygda Bjerkvik, nord i Nordland. Han ble raskt en sentral del av den norske musikkscenen tidlig på 2000-tallet, samtidig med band som Madrugada, Ricochets, og St. Thomas. I 2015 redebuterte han på nordnorsk til sterke anmeldelser – blant annet omtalte VG da Vidar som en «låtskriver i særklasse», og Nordlys kalte ham «en nordnorsk bauta».

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.