Madrugada legger til nye konsertdatoer i Norge

hes

Madrugada fra Stokmarknes, som for tiden er ute på en ny triumfrunde på Europeiske konsertscener, legger til nye konsertdatoer til en allerede tettpakket turneliste i Norge.

Bandet var på høyden da de la inn årene i 2008. Men elleve år borte fra rampelyset, bidro bare til å forsterke bandets status. Da de tre gjenlevende originalmedlemmene gjenforentes i 2019, for å gjøre ære på debutalbumet Industrial Silence, var de større enn noen gang. Både i- og utenfor hjemlandet.

Les også:  Marion Ravn slipper albumet "Ti Ville Hester"

Turneen de la ut på i 2019, ble oppunder 100 konserter lang. Det var et triumftog, med blant annet to utsolgte kvelder i Oslo Spektrum, festivaljobber over hele Norge og en lang serie konserter på kontinentet, der bandet nå solgte ut dobbelt så store haller som tidligere.

Det har da også alltid vært noe helt eget med lydbildet til dette bandet. Ikke bare har de en av landets, ja vi tør påstå planetens, beste vokalister i Sivert Høyem, men den sterke signaturen til bandet, både lydmessig og visuelt, befinner seg i en helt egen liga, som trosser både generasjoner, sjangre og trender. Du tar bare aldri feil av dette bandet.

Les også:  Bodø-bandet Virkelig ute med albumet "For ung til å vær trist"

Her er de nye konsertdatoene:

18. november Trondheim Tapperiet

19. november Trondheim Tapperiet

25. november Tromsø Tromsø Kulturhus

26. november Tromsø Tromsø Kulturhus

09. desember Stavanger Zetlitz

10. desember Stavanger Zetlitz

16. desember Bergen Forum Scene

17. desember Bergen Forum Scene

De har vunnet fem Spellemannpriser, to Alarmpriser og sluppet seks studioalbum, ett livealbum og en rekke singler og EP-er, som alle har solgt til gull og platina.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.