«Tunnelen» har passert 200.000 kinobesøk

kino

«Tunnelen» har blitt sett av et stort publikum over hele landet denne vinteren. Siden premieren har over 200.000 tatt turen inn i kinomørket. Tunnelen går fremdeles på kino over hele landet og er på topp 5-listen over filmer på kino.

– Vi håper at filmen får et langt liv på kino, og registrerer at en samfunnsdebatt om tunnelsikkerhet er i gang. Vi som filmskapere ønsker å lage film som betyr noe for folk, samt å nå ut til et stort publikum. Det føler vi at vi nå har oppnådd med Tunnelen, og dette er virkelig en god start på det store norske kinoåret som ligger foran oss, sier produsent John Einar Hagen.

I filmen kolliderer en tankbil i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, hjelpemannskapene står fast og tankbilen begynner å brenne. Kommer hjelpen frem i tide?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.