LESERINNLEGG: Sylvi Listhaug var for ærlig

Foto: Stortinget

Norge har mistet den ærligste politikeren vi har hatt på tinget de siste 20 åra, Sylvi Listhaug var for ærlig og direkte for norsk politikk.

Dette taper landet på og min respekt for politikere er nå under lavmål. Dette håper jeg opposisjonen taper oppslutning på. Krf og Knut Arild Hareide ønsker jeg under sperregrensa ved neste korsvei, samme gjelder for Venstre.

Håper velgerne også ser falskheten til Jonas som snakker med dobbel tunge. Han har et sett regler for Ap og helt andre regler for alle andre, og da spesielt FrP. Nevner her bare når Torbjørn Jagland ble formann i Nobelkomiteen og formann i Europarådet som stortingsrepresentant.

Når FrP fremmet sin kandidat til Nobelkomiteen som var varamann, så innførte Jonas regler som sa at Jagland aldri skulle fått plass i Nobelkomiteen. Dette ble gjort for å hindre Karl I. Hagen i å bli valgt inn. Falskere menneske på tinget enn Jonas skal vi lete lenge etter.

Les også:  Ny undersøkelse: Vannkraftverk lar fisk dø i anleggene

Heia Sylvi Listhaug, du har fremstått som den eneste med verdighet på tinget og dette kommer fra hjertet selv om jeg ikke er enig i alt det du står for.

Du har vist et mot og en styrke som få andre politikere. Du har mer baller enn Jonas noen gang kan håpe på i dette livet. Ønsker deg Sylvi all mulig lykke, du har vært et fyrtårn blant rygglause og ballelause kollegaer på tinget.

Jeg og mange med meg kan ikke forstå at det går til de grader å vri på ditt Facebook innlegg slik Ap og de andre på tinget har fått det til. Koblingene til blant anna Utøya er grov sjikane og det viser bare at du blant dine politiske motstandere er hatet.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

Koblingen til Utøya er et så skittent triks langt fra rot i virkeligheten. Det er kun de som er dine fiender og som fremmer hat som kan lage denne koblingen.

Med slik direkte uærlighet fremmer de nettopp det de taler for å bekjempe, nemlig hat og polarisering. Innlegget som kun kan tolkes som et innlegg i debatten om å kunne ta passet fra ekstremister som fremmedkrigere er vridd på og utnyttet på det groveste i den hensikt å få bort en ærlig og direkte talende politiker.

Ingen respekt igjen hos meg for politikermiljøet på tinget.

Inga Marthe Torkildsen håper jeg blir anmeldt og anklaget for sine uttalelser der hun brennemerker dine tilhengere som rasister. Dette er grove beskyldninger mot så mange mennesker at det må få konsekvenser, strafferammen for hennes uttalelser er fengsel i 3 år.

Les også:  Arbeiderpartiet vil styrke veterinærtjenestene i Nordland

Dette bør ho få for det er ekstra alvorlig når en eks statsråd og profilert politiker kan uttale seg slik. Dessverre er det forskjell på kong Salomo og Jørgen Hattemaker. Hun slipper nok unna.

Jeg vil være med på underskriftskampanje for å få henne straffet både for dette og for hvordan hun har vært med på å utvikle et kriminelt barnevern som nå forårsaker over 200 selvmord i året i tillegg til alle som lider under barnevernet sitt åk.

I hvilke retning utvikler vårt samfunn seg når siste ukes hendelser får slike i mine øyner katastrofale resultat. Hvor er evnen til å tenke blant våre folkevalgte, hvor er ærligheten deres?

Ova Knarvik.

Foto: Stortinget.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.