LESERINNLEGG: NRK manipulerer norske valg!

demokratene

Under valgkampen i 2017 ga NRK både Rødt og MDG «starthjelp» ved å presentere disse partiene separat i meningsmålinger, inkludere dem med i debatter, og presentere dem som egne alternativ i NRK’s valgomat, selv når disse minipartiene kun hadde drøyt 1% på meningsmålinger.

Av Geir Ugland Jacobsen, partileder for Demokratene

Demokratene har stort sett ligget på mellom 2 og 3,1% helt siden februar. På 3,1% lå vi også an til et stortingsmandat. Vi burde for lengst ha blitt eksponert i minst like stor grad som de venstreekstreme partiene MDG og Rødt ble i 2017. I stedet skjer det motsatte, og vi anser dette nå som overlagt valgmanipulasjon, med politisk motiv. 

Demokratene er Norges fremste, største og viktigste nye stemme mot globalismen, EU-eliten og klimahysteriet, men blir aldri invitert til debatter, vi er ikke inkludert i NRK’s valgomat trass flere henvendelser, og vi blir stort sett ikke nevnt med ett ord i noen sammenheng. Kontrasten til behandlingen av minipartiene MdG og Rødt er grell, og forskjellsbehandlingen både systematisk og påfallende. 

Les også:  Vil koste 14,2 milliarder å sikre Norges mest rasfarlige veier

Slik Demokratene ser det, trenger ikke myndigheten late som om de er bekymret for valgmanipulasjon fra Kina eller Russland. Valgmanipulasjonen kommer fra Marienlyst, og myndighetene aksepterer den, fordi den kommer som bestilt for Høyreblokken og Arbeiderparti-blokken, som er rørende enige om å gjennomføre alltid mer globalisme, betalt av norske skattebetalere.

NRK vil åpenbart ikke ha et antiglobalistisk, klimarktisk og fornuftig parti over sperregrensen. Demokratene hadde 2,5% på gallup allerede i februar! Leder av INP, med sine ca 0,2% på de siste meningsmålingene, fikk et langt intervju på NRK TV i forrige uke. Ingen slik forespørsel har hittil kommet fra NRK til Demokratene. Slik vi ser det ønsker NRK med dette å utjevne forskjellene i gruppen ”andre” partier, så vi ikke vokser oss enda sterkere. Det er også valgmanipulasjon. 

Ekstremistpartiet MdG har fri tilgang på NRK daglig, og deres medlemsvekst er grundig  dekket med jubel, sammen med ensidig klimahysterisk propaganda. Alt uten fnugg av balanse eller innsigelser. Demokratene har også hatt en sensasjonell medlemsvekst siden februar, men heller ikke dette har NRK hatt et enste oppslag om. Enda mer valgmanipulasjon. 

Les også:  Dødsfall i trafikken: Færre drepte i november

NRK bruker all sin enorme mediemakt helt utilslørt til å påvirke velgerne til å stemme på de ni eksisterende mainstream-partiene, som alle er globalister tett koblet til den profitable klimaindustrien. Vi er det eneste reelle alternativet. Når alle ”debatter” starter med premisset ”klimaet er den største utfordringen”, og alle de ni partilederne aksepterer et slikt absurd premiss, er det ingen debatt. Det er propaganda. 

Denne uhemmede og hensynsløse skjevheten, som Frp også har dokumentert gjennom mange år, er en av grunnene til at Demokratene ønsker å halvere NRK’s budsjett, bytte ut ledelsen, og tvinge kanalen til å opptre politisk nøytralt, noe som også innebærer å eliminere det absurde journalistiske ”nullpunktet” rundt klimastoff. Nordmenn skal ikke betale skatt for å bli hjernevasket av klimaprofitørene og globalist-eliten gjennom NRK. 

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

Demokratenes program er klokkeklart om NRK, og NRKs ledelse har selv bedt om det gjennom sin inkompetanse overfor NRKs soleklare samfunnsoppdrag, beskrevet i NRK plakaten del II: 

§ 12 NRK skal ha som formål å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i
samfunnet.

§ 13 NRK skal ivareta ytringsfrihet og ytringsvilkår for borgerne. NRK skal være redaksjonelt uavhengig og være balansert over tid. NRK skal bidra til å fremme den offentlige samtalen og medvirke til at hele befolkningen får tilstrekkelig informasjon til å kunne være aktivt med i demokratiske prosesser.

§ 26 NRK skal ha et særlig ansvar for å dekke tematiske og geografiske blindsoner.

Hvis noen i NRK-ledelsen ønsker å ta en debatt med oss hvordan de skjøtter disse paragrafene gjennom sitt ”nullpunkt” for klimarapportering og no-platforming av Norges største og viktigste folkebevegelse mot globalismen, så stiller vi gjerne.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.