Lanserer Schweppes Selection Tonic & Hibiscus

handeland

Nå kan du gi den 170 år gamle klassikeren Gin & Tonic en lekker oppgradering med en ny, fargesprakende mikser fra Schweppes i stilig glassflaske.

Schweppes Selection Tonic & Hibiscus er det nyeste tilskuddet i miksere fra Schweppes. Tonicen er inspirert av den fargesterke hibiscusblomsten som vokser naturlig i varme og tropiske klima. Smak og aroma gir et hint av frukt og blomster.

– Hibiscus-blomsten er også kjent som hawaiirose, og nye Schweppes Selection Tonic & Hibiscus tar inspirasjon fra blomstens særegne rød-rosafarge, sier Hilde Christin Rød, ansvarlig for Schweppes hos Ringnes.

Les også:  Singel i 2023: Disse trendene bør du få med deg!

Med denne mikseren gjør du drinken din til en fargefest – om det er klassikeren Gin & Tonic, verdens favoritt-cocktail Margarita eller en mocktail.

– Engelskmennene har mikset tonic med gin i over 170 år, og Schweppes som varemerke er enda eldre. I dag serveres Gin & Tonic i nesten utallige varianter, og nye Hibiscus gir drinken en helt ny «innpakning», sier Rød.

Schweppes Selection Tonic & Hibiscus er det nyeste tilskuddet i premium-serien til Schweppes, som kommer i spesialformede glassflasker. Den unike designen holder bedre på kullsyren, slik at du får en friskere drink hver gang. 

Les også:  Sjokktall: Halvparten av kontrollerte restauranter i Nordland fulgte ikke loven!

Tonic & Hibiscus får en helt ny og større flaske på 45cl, og kommer for første gang med skrukork. I år kommer også Schweppes Selection Tonic & Pink Pepper på slike flasker. 

– Disse flaskene representerer den høye kvaliteten på produktet, og forbrukertester har også vist at mange ønsker seg både større flasker og skrukork. Med Schweppes Selection Tonic & Hibiscus og den nye Pink Pepper gir vi folk begge deler, sier Rød.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.