Kristian Blummenfelt vant igjen

Norges Triatlonforbund

Blummenfelt har nå vunnet to av to i 2021. Han fulgte opp seieren forrige helg i VM-runden i Yokohama med en seier i verdenscupen i Lisboa søndag.

Konkurransen var olympisk distanse, og Blummenfelt kom i mål på 01.42.33. Gustav Iden kom inn 51 sekunder bak og ble nummer 8, og har med det også to topp-10 i 2021.

Max Studer fra Sveits tok andreplassen, 9 sek bak og Genis Grau fra Spania ble nummer tre, 23 sek bak. Mario Mola, som regjerte triatlon med VM-titler tre år på rad (2016-2018) var med på sin første konkurranse på lang tid, og var den Blummenfelt fryktet mest før start. Han ble nummer 10, 59 sekunder bak Blummenfelt.

Les også:  Anders Aukland med ny treningspodkast for NRK

Etter en ok svøm kom Blummenfelt i andre gruppe ut på syklingen, men tok igjen første gruppe og la seg i front etter 1 av 8 runder på syklingen. Iden lå lengre bak i neste gruppe, men kjørte opp sin gruppe, med Mola på heng etter drøyt halvkjørt på syklingen.

Casper Stornes hadde en tung dag og ble nummer 51. Han vil få nye muligheter neste helg sammen med Iden og Blummenfelt, når de skal konkurrere i verdenscup i Italia.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.