Norges Triatlonforbund

Regjerende verdensmester Gustav Iden med ny verdensmestertittel i triatlon!

Gustav Iden fra Bergen ble verdensmester i Ironman 70.3 i St. George, Utah lørdag kveld. Han kopierte altså seieren fra Ironman 70.3 VM i Nice i 2019. Mange nevnte Kristian Blummenfelt som... Les mer »
Norges Triatlonforbund

OL-vinneren Kristian Blummenfelt: – Dette har jeg drømt om i mange år

Kristian Blummenfelt vant gullmedalje i triatlon i OL i Tokyo. Kristian Blummenfelt har nå blitt intervjuet av Olalla Cernuda i det internasjonale forbundet, World Triathlon. Bodøposten.no har fått disse sitatene fra den... Les mer »
Norges Triatlonforbund

OL-gull til Norge i triatlon!

Det ble seier til Kristian Blummenfelt. Gustav Iden ble nummer 8 og Casper Stornes ble nummer 11. Alle er fra Bergen. Dette er konkurransen de har hatt som sitt store mål i... Les mer »
Norges Triatlonforbund

Vetle Thorn og Sebastian Wernersen med hver sin seier i triatlon europacup

De unge, talentfulle utøverne Vetle Thorn fra Bergen og Sebastian Wernersen fra Tønsberg gikk begge øverst på pallen i e-cup i Olsztyn, Polen. Wernersen (f. 2002) vant junior-klassen tidligere i dag, mens... Les mer »
Norges Triatlonforbund

Triatlon – Kan Blummenfelt vinne tre på rad?

Lørdag 29. mai er det verdenscup i triatlon i Arzachena, Italia. Det store spørsmålet er om Blummenfelt kan fortsette sin seiersrekke. Etter to seirer to helger på rad, kommer han nå til... Les mer »
Norges Triatlonforbund

Kristian Blummenfelt vant igjen

Blummenfelt har nå vunnet to av to i 2021. Han fulgte opp seieren forrige helg i VM-runden i Yokohama med en seier i verdenscupen i Lisboa søndag. Konkurransen var olympisk distanse, og... Les mer »
triatlon

Triatlon: Miksstafett i OL vil foregå uten Norge

Norge kom inn på 4. plass i dagens kvalifisering i Lisboa. En pallplass var nødvendig. Det norske laget besto av Lotte Miller, Kristian Blummenfelt, Solveig Løvseth og Gustav Iden. Hver av dem... Les mer »
triatlon

Gustav Iden har blitt en sensasjon i Taiwan

Det var mange som lurte på hva for slags caps Gustav Iden hadde på seg da han løp i mål på Ironmans 70.3-mesterskap i Nice denne helgen. I dag har vi lært... Les mer »
triatlon

Triatlon: Kristian Blummenfelt vant grandfinalen i verdensserien

Etter seks andreplasser i verdensserien, ble det endelig toppen av pallen for Kristian Blummenfelt. Også Gustav Iden og Casper Stornes var med og preget løpet og ble henholdsvis nummer 4 og 7.... Les mer »
norges triatlonforbund

Casper Stornes med andreplass når det virkelig gjelder, Gustav Iden med 4. plass

Casper Stornes, Gustav Iden og Kristian Blummenfelt sto alle på startstreken i Tokyo-OLs testevent i natt norsk tid. Med et uhell på sykkelen for Blummenfelt på sykkel, var det Stornes og Iden... Les mer »