Vetle Thorn og Sebastian Wernersen med hver sin seier i triatlon europacup

Norges Triatlonforbund

De unge, talentfulle utøverne Vetle Thorn fra Bergen og Sebastian Wernersen fra Tønsberg gikk begge øverst på pallen i e-cup i Olsztyn, Polen. Wernersen (f. 2002) vant junior-klassen tidligere i dag, mens Thorn (f. 1999) vant eliteklassen i kveld.

Dette var Thorns 3. seier og 5. pallplass i Europa-sammenheng. Han var også ranket som nummer 1 i Europa som junior. For Wernersen var dette første pallplassering.

For triatletene som er i Arzachena, Italia ble det ikke en like stor dag. Kristian Blummenfelt ble nummer 7 og var med det beste nordmann i herrenes løp, mens Casper Stornes ble nummer 14. Solveig Løvseth tok en flott 12. plass og fortsatte dermed sine 7-milssteg oppover rankinglistene. Lotte Miller ble nummer 14 og Stine Dale nummer 28.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.