Norges sykkellandslag velger norske Orack som ny drakt leverandør

sykkelritt

Norges Cykelforbund (NCF) inngår en avtale med den norske merkevaren Orack som ligger innunder Ultimate Nordic AS. Orack ble kjøpt opp av Ultimate Nordic AS denne sommeren og er en del av satsingen mot teamtøy for bedrifts- og klubbmarkedet. Avtalen begynner allerede i OL-sesongen 2020 som finner sted i Tokyo, Japan.

– Jeg personlig synes det er veldig spennende at en norske merkevare som Orack kommer på banen som draktleverandør for sykkellandslaget. Vi har et veldig positivt inntrykk av Orack og deres ønsker rundt avtalen og mulig synergier for begge parter utover det at de blir en ny tøy leverandør, sier Generalsekretær i Norges Cykleforbund Eystein Thue Stokstad.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Jeg er veldig stolt av at Orack nå blir draktleverandør for sykkellandslaget. Det blir en veldig spennende periode for Orack som har stort potensiale både i Norge og utlandet fremover. Vi skal sammen utvikler nye produkter og bygge merkevaren Orack og Sykkellandslaget, sier ansvarlig i Orack, Svein Lierstuen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.