Klart for semifinale i «Norske talenter»

tv2

Fredag 8. november er det klart for en ny semifinale i den tiende sesongen av «Norske talenter». Dette er den andre av totalt seks semifinaler i «Norske talenter» denne høsten.

Ni deltagere kjemper om en plass i finalen av «Norske talenter». Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe. Programleder er Solveig Kloppen.

Deltakeren med flest publikumsstemmer går videre til finalen. Nytt denne sesongen er at dommerne har muligheten til å trykke på gullknappen én gang hver i løpet av de seks semifinalene. Dommerne får dermed sende totalt fire deltakere direkte til finalen den 13. desember. I finalen vil ti deltakere kjempe om seieren. I den første semifinalen fikk Rebecca Nøstrud Isaksen gullknappen av Mia Gundersen, mens Quick Style Youth fikk flest publikumsstemmer.

Les også:  Richard Hawley slipper albumet "In This City They Call You Love"

Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2. Kl. 21.00 er det nyheter, vær og sport på TV 2. Siste del av «Norske talenter» starter 21.40.

Semifinalistene den 8. november er:

Hans Petter Secker (42 år) fra Bærum: Magi

Lars Fotland Bøe (16 år) fra Jørpeland: Saksofon

Bjørnar K. Knudsen (31 år) fra Kopervik: Piano

Victoria Ulriksen (13 år) fra Oslo: Orgel

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Adam Gryting (14 år) fra Drammen: Sang

MK (10-18 år) fra Hønefoss: Dansegruppe

Nikolas Wade (24 år) fra Levanger: Sang og gitar

Irlin Finsådal (29 år) fra Vennesla/Oslo: Dans

Martin Fredriksen (20 år) fra Kristiansand: Rap

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.