Julie (27) med slekt fra Nordland i Miss Norway-finale

julie tidemann

Julie Marie Tidemann er 27 år og finalist i miss Norway 2023. Nesten hele slekten til Julie kommer fra Nordland: Bodø, Fauske, Straumen og Sulitjelma.

Julie anser seg selv som nordlending selv om hun bor i Oslo. Bodøposten.no har fått et intervju med Miss Norway-finalisten.

Hvor og når ble du født?

– Jeg ble født 23. oktober 1995 i Oslo.

Hvor vokste du opp?

– Jeg er oppvokst i Oslo, men føler meg som 100% nordlending da nesten hele slekta er fra nord.

Les også:  Sier nei til å åpne Nordland VI

Hvordan er det å delta i Miss Norway?

– Å delta i Miss Norway er veldig lærerikt og fint. Jeg har måttet utfordre meg selv og komfortsonen. Man får mulighet til å bli en bedre utgave av seg selv. Så får man jobbet med de sakene/ og med veldedighet som en synes er viktig.

Hvordan blir konkurransen fremover?

– Konkurransen fremover for meg, blir å øve på catwalk og fortsette med veldedighetsprosjektene mine og samle poeng helt frem til finalen 5. august.

Les også:  Sortland: Sterk Ap-kritikk av Høyre i Kleiva-saken

Er det noen saker du har fokus på under konkurransen?

– Noen av mine viktigste sakene mine er verdighet for eldre mennesker. Man skal ha livsglede hele livet, ikke kun når man er ung. Det har vært en sak som har vært viktig for meg i mange år og i miss Norway så får jeg endelig jobbet med det.

Hvilke saker ønsker du å fronte/støtte om du vinner?

Les også:  Redusert kapasitet på Bognes - Lødingen

– Jeg er også veldig engasjert i å finne en kur mot diabetes 1, det er svært viktig for meg å skape oppmerksomhet rundt den saken. Dette er saker jeg vil fortsette og jobbe for hvis jeg hadde vunnet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.