nfk

Spillemidler fordelt i Salten

110 millioner kroner er fordelt på ulike idretts- og nærmiljøanlegg. Av disse får Salten rett i underkant av 33 millioner kroner. – alt fra klatring og skyting, til friidrett, fotball og basket. Det... Les mer »
julie tidemann

Julie (27) med slekt fra Nordland i Miss Norway-finale

Julie Marie Tidemann er 27 år og finalist i miss Norway 2023. Nesten hele slekten til Julie kommer fra Nordland: Bodø, Fauske, Straumen og Sulitjelma. Julie anser seg selv som nordlending selv... Les mer »
kulturminnefondet

Kulturminnefondets tildeling nr. 8000 går til Folkets hus i Sulitjelma: Får 1,3 millioner kulturminnekroner

Folkets Hus i Sulitjelma ble bygd i 1926 etter mange års planlegging og innsamling av penger. Bygningen forvaltes i dag av Folkets hus venner Sulitjelma, en frivillig organisasjon.  Denne ganger er det... Les mer »
tak brann

Boligbrann i Sulitjelma

Søndag kveld kom meldingen om brann i en tomannsbolig i Sulitjelma i Fauske kommune. Ingen skal være omkommet, melder NRK. Det skal være fare for spredning av brannen. Brannmannskaper Sulitjelma og Fauske... Les mer »
vinter barn

Bodø Røde Kors arrangerer vinterferie for familier i Sulitjelma

Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn får like muligheter. Gjennom «Ferie for alle» kan barn fra familier med landvarig svak økonomi få mulighet til å reise på ferie med... Les mer »
dmf

Gruvesikring i Sulitjelma utsatt for hærverk: – Forholdet er anmeldt

Direktoratet for mineralforvaltning med Bergmesteren på Svalbard (DMF) har i løpet av sommeren gjennomført sikringsarbeid ved tre gruveområder i Sulitjelma. Ett av disse har nylig blitt utsatt for hærverk, melder DMF. –... Les mer »
tunnel

Arbeid i Sulistunnelene etter påske

Etter påske gjennomføres det arbeid i Sulistunnelene, og derfor blir det ledebilkjøring på fylkesveg 830. – Nå skal vi gjøre vedlikeholdsarbeider i de fire tunnelene på vegen til og fra Sulitjelma.  Trafikantene... Les mer »
industri

Nye Sulitjelma Gruver planlegger ny virksomhet

Nye Sulitjelma Gruver AS ønsker å detaljregulere et område slik at man kan starte opp med forlengelse av eksisterende tunnel inn i fjellet ved Bursi-området, opplyser Fauske kommune. Ved eventuell fremtidig drift... Les mer »
statskog

Disse prosjektene i Nordland får penger fra Statskogfondet

Nær to millioner kroner fra Statskogfondet i Nordland og Troms fordeles nå på 18 søkere. Støtte går til alt fra villmarksmesse, stisykkeltilbud og sherpasti til Arctic hideaway og utvikling av lokal mat... Les mer »
møte

Styret i Sulitjelma Nærmiljøutvalg trekker seg

Et enstemmig styre i Sulitjelma Nærmiljøutvalg har varslet kommunen om at de legger ned sine verv. Årsaken skal være at gjennom mange år har nærmiljøutvalgets henvendelser til kommunen ikke blitt besvart og... Les mer »