Julefrokost med Disney Vinter

lynx

Hvem kjenner seg ikke igjen i at julestemningen først kommer snikende inn i hjemmet, når Disneys julekavalkade ruller over TV-ruten? For mange av oss er nettopp Disneys magiske juleverden en av våre sterkeste assosiasjoner til julen.

Snø, ro, spenning i luften og julelukt i huset – hele familien samlet rundt et måltid med Disney Vinter på bordet – kan det bli mer jul enn dette?

Les også:  4. april er gulrotens dag

Familietradisjoner skapes ved at vi bruker tid sammen, oftest i forbindelse med et måltid. Minstemann som fremdeles må vente noen timer til, før pakkene kan åpnes. Julegrøten spises opp og vi koser oss med gløgg og pepperkaker mens vi venter på at klokkene skal ringe julen inn.

Disney Vinter består av velkjente scener fra universet til blant andre Mikke Mus, Minni Mus, Donald Duck, Pluto og de søte ekornene Snipp og Snapp. De elegante motivene er formgitt av den svenske Disney-tegneren Stefan Lindahl, og er lekne og morsomme for både barn og voksne. Frokostsettet med de gjennomgående fargene rødt, blått og vinterhvitt trenger ikke være forbeholdt julen – bruk det gjerne til hver vinterfrokost i den mørke årstiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.