Jonas Alaska med nytt livealbum og høstturné

jonas alaska

Det nye livealbumet ”Jonas Alaska Live at Parkteatret” er akkurat sluppet. Og til høsten tar Jonas Alaska turen til samme sted, som ett av 12 stopp på en utradisjonell høstturné i duoformat.

Før slippet av sitt nyeste studioalbum, fremførte Alaska en del av de nye åtene live for aller første gang for et henført publikum, på Parkteatret i Oslo. Solokonserten blir husket for sin nedstrippede enkelhet, og store nerve. Heldigvis ble den også foreviget i sin helhet.

– De aller fleste av mine favorittalbum er liveplater. Det er veldig vanskelig å gjenskape den samme stemningen i studio. Jeg har alltid hatt lyst til å lage en liveplate og da spesielt en akustisk soloplate, og siden stemningen på Parkteatret alltid er litt spesiell valgte jeg å spille inn konserten min nettopp der, forteller Jonas.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Høstturné i duoformat
Alaska har for lengst etablert seg som en artist med et trofast konsertpublikum rundt i landet, og denne høsten legger han ut på en spesiell høst-turné.

Med seg har han en av landets aller fremste musikere, David Wallumrød. Wallumrød er kjent som en tangentvirtuos, som alltid tilfører mer enn det lille ekstra til alle musikalske prosjekter han bidrar på.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– David er nok den mest originale og uforutsigbare musikeren jeg kjenner. Han har en måte å tilnærme seg musikk på som bare han kan. Helt siden han kom inn i studio for å spille på min første plate har han vært på toppen av min liste, sier Jonas.

Sammen vil Alaska og Wallumrød fargelegge Alaskas mange sterke låter på en ny og spennende måte. Alle med sans for gode låter og musikere i verdensklasse, bør få med seg dette.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Alaska og Wallumrød tar turen innom følgende steder i høst:

28.09.18
Parkteatret, Oslo

29.09.18
Studio Spornes, Arendal

03.10.19
Lyngdal Kulturhus, Lyngdal

04.10.18
Ælvespeilet, Porsgrunn

05.10.18
Haubitz Hall, Kristiansand

06.10.18
Bø Jazzklubb, Bø

11.10.18
Café Circa, Tromsø

12.10.18
Dokkhuset, Trondheim – Dora3

13.10.18
Bacalao, Svolvær

18.10.18
Tungenes Fyr, Randaberg

19.10.18
Kronbar, Bergen

20.10.18
To Glass, Haugesund

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.