Imponerende opphenting av Glimt mot Brann

glimt

Brann sjokket Glimt med to mål i første omgang, men opphentingen av Glimt var minst like imponerende, for det kunne blitt flere Glimt-mål.

Det var duket for fotballfest på Aspmyra lørdag kveld da cupfinalisten Brann kom fra Bergen til Aspmyra i Bodø. Nesten 8000 tilskuere hadde møtt opp og fotballkampen startet med fyrverkeri og bra vær.

Brann kommer bra igang med trykk mot Glimt-forsvaret og etter 15 minutter setter Niklas Wassberg inn 0-1 for Brann. Glimt prøver svare men slet med å komme igjenom et ivrig Brann-lag. Istedenfor er det Bård Finne som setter inn 0-2 for Brann. Det virket som Glimt slet med både lagoppsett og innsats i første omgang.

I begynnelsen av andre omgang virket det som de helgule hadde bestemt seg for å prøve å vinne kampen, og Kjetil Knuten gjorde flere bytter. Omar Elabdellaoui ble satt inn på høyresiden og imponerte fort, Hugo Vetlesen kom også innpå og storspilte.

Glimt fikk Brann på bakbeina men scoringene lot vente på seg, dessuten var dommeren ikke populær på Aspmyra, og frustrasjonen var til å ta og føle på, men også forvissningen om at nå ble det snart mål. For sjansene begynte å komme.

Etter 80 minutter er det Amahl pellegrino som setter inn 1-2 for Glimt. Brann halte ut tiden, men Pellegrino lot ikke det bry seg, og satte inn 2-2 til vill jubel.

– Det vi leverer er trist. Det kommer 8000 mennesker i dag. Men kanskje er det de som gjør at vi finner det ekstra giret på slutten, sier Pellegrino til VG.