Continental Roadshow kommer til Norge

Continental

I mai 2023 starter Continental sin europaturne, hvor de skal vise frem sin brede portefølje av dekk og tjenester for transportindustrien. Fra den 16. til den 18. august er Continentals hypermoderne lastebil i Norge.

Hver dag holder Europas lastebilflåter oss forsynt med mat, råvarer og byggeprodukter. Transport- og logistikkselskaper som drifter rundt 6,4 millioner lastebiler over hele Europa, og de gjør det i et stadig mer utfordrende marked med økende kostnadspress, strenge utslippsregler og mangel på dyktige medarbeidere.

Continental hjelper flåteforvaltere og lastebileiere med å overvinne disse hindringene med sin brede portefølje av dekk og tjenester. Og fra mai 2023 vil teknologiselskapet vise kunder over hele Europa hva det har å tilby – i et roadshow, som også skal innom Norge i august.

-«Your business, our solution», kaller vi det, sier Milan Keckes som er markedssjef hos Continental Norge.

Continental sitt roadshow kommer til Dekkmann Furuset den 16. august, og skal videre til Dekkmann Arendal i forbindelse med Arendalsuka den 17. august og Dekkmann Haugesund i forbindelse med Truckers Night den 18. august.

-Roadshowet dreier seg om vår omfattende tilnærming til dekkhåndtering, som er forankret i prinsippet om laveste samlede kjørekostnader (LODC). Operasjonsflåtekostnadene påvirket av dekk utgjør over 50 prosent av de totale kostnadene. Optimalt dekkvalg, datadrevet servicestyring og regummiering av dekk kan redusere disse utgiftene betydelig, sier Milan.

Den elektriske lastebilen som kommer til Norge har med Continentals nyeste produkter og løsninger rettet mot bærekraft, effektiv dekkstyring og digitalisering. Lastebilsjåfør, Ronny Nittmann, fra Hannover skal kjøre showbilen gjennom Europa og blogger også om opplevelsene underveis.

Det vil også være eksperter på plass som vil dele sin kunnskap om lastebil-, buss- og varebildekk, flåtestyring og fartsskrivere, mens de også diskuterer utsiktene for elektrisk mobilitet i nyttekjøretøyer. Det sveitsiske selskapet Designwerk, Continental sin innovasjonspartner og ekspert på elektriske nyttekjøretøyer, vil også ta turen, og det er den elektriske lastebilmodellen fra Designwerk – High Cab Semi 6x2T – som kommer til Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.