bildekk

Dette glemmer nordmenn!

Sommerferien står for tur og mange nordmenn skal på bilferie. Men kun hver fjerde nordmann sjekker lufttrykket i bildekkene månedlig. -Det å sjekke lufttrykk er viktig. Kjører man med for lite eller... Les mer »
Continental

Continental Roadshow kommer til Norge

I mai 2023 starter Continental sin europaturne, hvor de skal vise frem sin brede portefølje av dekk og tjenester for transportindustrien. Fra den 16. til den 18. august er Continentals hypermoderne lastebil... Les mer »
bildekk

Jobber sammen for å løse dekkbransjens bærekraftutfordringer

Dekkprodusenten Continental har ambisiøse bærekraftmål, men vet også at noen utfordringer kun kan løses i fellesskap. Derfor går Continental nå inn i styret i fellesprosjektet Tyre Industry Project, hvor dekkindustrien jobber for... Les mer »
continental

Bruker dekk fra brukte plastflasker i Tour de France

I årets Tour de France vil alle følgebiler være utstyrt med dekk som er laget av resirkulerte plastflasker. Årets ritt starter i danske København den 1. juli.  Continental dekk er en av... Les mer »
continental

Continental forsker på mikroplast og svevestøv

Med elbiler på ren strøm har bilisme blitt utslippsfritt i bruk. Men fortsatt virvler elbiler opp svevestøv og mister mikroplast fra dekkene. Dette jobber Continental med å løse. Sammen med Universitet i... Les mer »
racingbil

Vellykket start for Extreme E

Det nye elektriske bilsportmesterskapet Extreme E har arrangert sine to første løp, og fått oppmerksomhet for sitt nytenkende konsept verden over.  Alt startet med et løp i ørkenen i Saudi Arabia den... Les mer »
continental

Continental til topps i vinterdekktest

Continental VikingContact 7 gikk helt til topps i Motors test av piggfrie vinterdekk, mens Continental IceContact3 gikk helt til topps i Dagbladet sin test av piggdekk.  Det er alltid knyttet stor spenning... Les mer »
continental

Continental leverer teknologi og dekk til nye Volkswagen ID.3

En server fra Continental er et sentralt element i den nye elbilen Volkswagen ID.3. Bilen, som er verdens første som skal bli karbonnøytral i både produksjon og livsløp, vil også bli levert... Les mer »
continental

– Kan hindre en rekke ulykker mellom bil og sykkel

Continental har utviklet en liten radar som kan monteres på bilen for å forhindre ulykker mellom biler, sykler og gående.  Teknologiselskapet Continental har avduket en ny kortdistanseradar som vil gjøre det tryggere... Les mer »
racingbil

Lanserer elektrisk off-road racing

Continental er med som partner i det nye Extreme E-mesterskapet som lanseres i 2021. I dette mesterskapet skal man kjøre off-road racing med elektriske biler.  Elektrisk motorsport er i vinden, og Formel... Les mer »