continental

Bruker dekk fra brukte plastflasker i Tour de France

I årets Tour de France vil alle følgebiler være utstyrt med dekk som er laget av resirkulerte plastflasker. Årets ritt starter i danske København den 1. juli.  Continental dekk er en av... Les mer »
continental

Continental forsker på mikroplast og svevestøv

Med elbiler på ren strøm har bilisme blitt utslippsfritt i bruk. Men fortsatt virvler elbiler opp svevestøv og mister mikroplast fra dekkene. Dette jobber Continental med å løse. Sammen med Universitet i... Les mer »
racingbil

Vellykket start for Extreme E

Det nye elektriske bilsportmesterskapet Extreme E har arrangert sine to første løp, og fått oppmerksomhet for sitt nytenkende konsept verden over.  Alt startet med et løp i ørkenen i Saudi Arabia den... Les mer »
continental

Continental til topps i vinterdekktest

Continental VikingContact 7 gikk helt til topps i Motors test av piggfrie vinterdekk, mens Continental IceContact3 gikk helt til topps i Dagbladet sin test av piggdekk.  Det er alltid knyttet stor spenning... Les mer »
continental

Continental leverer teknologi og dekk til nye Volkswagen ID.3

En server fra Continental er et sentralt element i den nye elbilen Volkswagen ID.3. Bilen, som er verdens første som skal bli karbonnøytral i både produksjon og livsløp, vil også bli levert... Les mer »
continental

– Kan hindre en rekke ulykker mellom bil og sykkel

Continental har utviklet en liten radar som kan monteres på bilen for å forhindre ulykker mellom biler, sykler og gående.  Teknologiselskapet Continental har avduket en ny kortdistanseradar som vil gjøre det tryggere... Les mer »
racingbil

Lanserer elektrisk off-road racing

Continental er med som partner i det nye Extreme E-mesterskapet som lanseres i 2021. I dette mesterskapet skal man kjøre off-road racing med elektriske biler.  Elektrisk motorsport er i vinden, og Formel... Les mer »
continental

Nye transportbånd fra Continental i oppdrettsnæringen

Continental lager ikke bare dekk og produkter til bilindustrien. Det tyske selskapet har også laget en ny type transportbånd som har blitt brukt med stor suksess i norsk oppdrettsindustri.  Continentals lukkede transportbånd... Les mer »
continental

VIDEO: Nordmenn stoler på antiskrensen

En fersk undersøkelse viser at over 70 prosent av nordmenn mener antiskrens eller elektronisk stabilitetskontroll reduserer antall ulykker på veiene. – Det er positivt at folk har tiltro til disse systemene, men... Les mer »
continental

Ekspert: Livsfarlig å kjøre med vinterdekk om sommeren

Dekk kan se ganske like ut, men selv om både vinter- og sommerdekkene er svarte og laget av gummi er det stor forskjell på dem. I en ny undersøkelse utført av InFact... Les mer »