If Forsikring vant pris for beste kundeservice fjerde år på rad!

service

Fjerning av bonus, ledertrening og en arbeidskultur der alle skal føle seg sett er noen av faktorene som har ført If til topps hos kundene enda en gang.

Hvert år deles Kundeserviceprisen ut i syv klasser. If ble best i forsikringsklassen da prisen ble delt ut under Kundeservicedagene onsdag kveld.

– Helt utrolig! Jeg er så stolt over arbeidet som legges ned, sier konserndirektør for forretningsområdet Privat i If, Ingrid Janbu Holthe.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Det er fjerde gang på rad at If vinner prisen blant forsikringsselskapene: Både i 2017, 2018 og 2019 vant Ifs skade- og kunderådgivere den anerkjente prisen.

– Kulturen vår og folkene våre kan ingen kan kopiere, og det er det som vil skille oss fra konkurrentene over tid. Vi har ansatte som brenner for jobben og ofte strekker seg litt lenger for å hjelpe kundene våre, sier Holthe i If.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Kundetilfredsheten har økt til tross for at skadebehandlerne har flere saker enn tidligere, ifølge skadesjef Inge Oksvik.

– I løpet av de to siste årene har våre skadebehandlere hjulpet kundene i 35 000 flere tilfeller i året enn for to år siden, og kundene har aldri vært mer fornøyde. De merker jobben vi gjør, mener han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.