Historisk deltakelse i thaiboksing VM!

Norges Kampsportforbund

For første gang stiller det norske utøvere som representerer Norge gjennom Norges Kampsportforbund i et offisielt muay thai (thaiboksing) VM. Mesterskapet arrangeres fra 26. mai-4. juni i De forente arabiske emirater.

Kampsportforbundet tok tidligere i år over det internasjonale medlemskapet i International Federation of Muay Thai Associations (IFMA) og er med det Norges offisielle representant for muaythai internasjonalt. Det betyr at det norske laget som deltar i neste ukes verdensmesterskap stiller som offisielle representanter for Norges idrettsfamilie.

Les også:  Rykter: Nikita Haikin til Glimt

I tillegg til Oliver Hansen, stiller Norge også med Anne Line Hogstad som har flere sterke meritter som profesjonell fighter, hvor hun nå bl. a. går kamper i den prestisjetunge profesjonelle kampsportorganisasjonen ONE.

– Vi har kjørt på ganske lenge nå, så er superklar for å reise! Forventingene mine til VM er å gjøre mitt aller beste , gå mest mulig kamper , å selvfølgelig går man for en gullmedalje. På grunn av korona har man ikke fått gått like mange kamper som man har ønsket, så jeg er veldig glad for at jeg får muligheten til å gå i IFMA VM, sier Anne Line Hogstad før mesterskapet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.