Hanne Mjøen ute med EPen «Fall in Love / Apart»

hes

Hanne Mjøen har etablert seg som en av de mest bemerkelsesverdige stemmene i strømmen av nye popnavn. Nå er hun tilbake med sin nye EP «Fall in Love / Apart», der hun samler flere av de sterke singlene hun har sluppet det siste året, side om side med splitter nye låter.

På fjorårets EP, «Emotional Fever», beviste Mjøen igjen hvilken fantastisk låtskriver hun er, og publikumsreaksjonene lot ikke vente på seg. Kombinasjonen av sterke melodier, fengende beats og melankolske tekster har blitt Mjøens varemerke, og på den nye EP’en «Fall in love / Apart» er kontrastene enda skarpere enn tidligere.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Noe av det særegne og internasjonale elektroniske tilsnittet på denne EP’en, kan også tilskrives bidragsytere som popprinsen Duncan Laurence (vinner av Eurovision Song Contest i 2019) og Hampus Lindvall (Zara Larsson, Benjamin Ingrosso mfl), som bidrar på flere av låtene på EP’en.

Denne oppfølger-EP’en fortsetter historien om et kjærlighetsforhold som går gjennom ulike faser. Om å falle for noen så hardt at man mister seg selv. Sangene handler om om å opparbeide styrken til å ta et oppgjør med seg selv etter å ha unngått å se sannheten i øynene over lang tid.

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

Hanne Mjøen vokste opp i Oppdal, som datter av en frisør og en selger, og hadde aldri sett for seg en fremtid som popstjerne. Likevel har bygdejenta endt opp med over svimlende 23 millioner avspillinger på låtene sine verden over, og listinger på radiostasjoner i 25 land fra Russland til Sør-Afrika. Singlen hennes «Hell With You» lå klistret #10 på Norsk radio i lang tid i 2021.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.