Kortskimmere i Bodø?

elkjøp bodø

En leser av Bodøposten.no forteller at kredittkortet ble tappet rett etter at kortet ble brukt i en kortavleser på Elkjøp i Bodø. Kortet ble brukt for å registrere et mobilabonnement og få minutter etterpå begynte bestillingene å tikke inn på kontoen, uten at kortet hadde blitt brukt av korteieren.

Det var mandag at leseren av Bodøposten.no besøkte Elkjøp på Stormyra i Bodø for bestille et mobilabonnement og kjøpe en mobiltelefon.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Jeg dro Visa-kortet og så kom det meldinger på kontoen min at jeg hadde brukt kortet til å bestille flere kontantkort. Jeg oppdaget misbruket dagen etterpå, da hadde kortinformasjonen min blitt brukt til å bestille blomster i Romania, sier leseren.

Men det er ikke sikkert at kortet har blitt skimmet i Elkjøp-butikken i Bodø, det kan ha skjedd andre steder i Bodø.

– Det høres merkelig ut. Kortet kan ikke ha blitt skimmet hos oss, det er vi ganske sikre på, sier Christian Kamhaug som er Nordisk kommunikasjonssjef i Elkjøp.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Dermed virker det som at kortet kan ha blitt skimmet et annet sted i Bodø for så å ha blitt misbrukt for å gjøre kjøp på internett. Kortet er nå sperret av banken og forholdet er politianmeldt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.