Halvdan Sivertsen ute med låta «Don Quijote»

hes

I disse dager er Halvdan Sivertsen kinoaktuell over hele landet med filmen “Halvdan førr evig” – et humoristisk og dypt portrett av artisten og mennesket Halvdan Sivertsen. I samme film hører vi også Halvdans helt nye sang “Don Quijote”, som nylig kom ut.

– «Don Quijote” er ei vise om når klima- og miljøhensyn går i klinsj med hverandre, forteller Halvdan.

– Vindmøller på land gir ren energi, men belaster sårbar natur som vi må ta vare på. Don Quijote, kom og hjelp oss!, ber han.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

Kinofilmen “Halvdan førr evig” gir publikum den usminkede historien om hvordan Halvdan Sivertsen gikk fra å være en radikal og smal artist til å bli allemannseie, hitmaker og en av landets aller største entertainere. Historien blir rått og humoristisk formidlet av Halvdan selv, langs de tre M’ene: Moro. Mening. Musikk!

«Halvdan førr evig” er laget av Gunnar Sohlberg Hagen og dykker ned i Sivertsens musikalske skattkiste. Fra ungdomstid med Beatles-akkorder, via progressiv rock på 70-tallet, til moderne klassikere som «Nordaførr vårvisa», «Sommerfuggel i vinterland» og «Venna».

Les også:  MUSIKK: Hagfors & Haugen har sluppet låta "London Dry"

Filmen viser flere sterke og morsomme opplevelser fra skrivestua, i farta, og på scenen. Og i en tom Bodø domkirke, under pandemien. En rekke låter fra Halvdans musikalske karriere er representert i filmen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.