bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
flagg norge

Slik feires frigjørings- og veterandagen 8. mai i Bodø

Bodø kommune, sammen med samarbeidspartnere i FOH, Heimevernet, Bodø domkirke, veteranforbundene NVIO og SIOPS ønsker å hedre våre veteraner. Bodø kommune inviterer veteraner i hele fylket til en markering ved Bodø domkirke... Les mer »
bodø domkirke

Underskriftskampanje for utbygging av Bodø domkirke

Bodø domkirke har lansert en underskriftskampanje for utbygging av kirkelokalene slik at de er tilpasset nåtidens krav om bruk. I underskriftsaksjonen som Bodø domkirke har lansert peker man på at det er... Les mer »
pynt lys dekor

Dette skjer i adventstida i Bodø

Bodø i Vinden har samlet noen fine opplevelser du kan fylle adventstiden med. Få med deg disse juleaktivitetene for den optimale oppladningen av julestemning før jul. Julemarked: t.o.m. 5. desember: Ved Rådhusplassen... Les mer »
domkirken bodø

Slik markeres Utøya-terroren 22. juli i Bodø 2021

Denne sommeren er det 10 år siden terrorangrepet på Utøya og i Regjeringskvartalet. I Bodø blir det i år markering, minnegudstjeneste og minnekonsert, torsdag 22. juli, opplyser Bodø kommune. Program for markeringen... Les mer »
julekonsert

VIDEO: Lucia konsert Bodø Domkirkes Ungdomskor 2020

Den tradisjonsrike Lucia konserten med Bodø Domkirkes Ungdomskor, blir denne gangen sendt digitalt grunnet korona-situasjonen. – Vi håper du vil få glede av den selv om vi ikke får sitte trangt i kirkebenkene... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
død

Arild Berg (43) begravet

Den tidligere Bodø/Glimt spilleren Arild Berg døde lørdag 22. juni. Han ble 43 år gammel. I dag ble han minnet i Bodø Domkirke, melder NRK. – Vi er mange som er berørt og derfor... Les mer »
musikk

Musikere fra hele Norden samles i Bodø under Nordic Music Days-festivalen

Hele Bodø tas i bruk når Nordic Music Days for første gang arrangeres nord for polarsirkelen. Nordic Music Days arrangeres av Nordisk Komponistråd og drives i 2019 av Norsk Komponistforening. Festivalen som... Les mer »
domkirken bodø

Innbrudd i Bodø domkirke

I januar trykket Bodøposten.no nyheten om at en person hadde truet til seg penger av en ansatt inne i Bodø domkirke, og nå har Bodø domkirke igjen blitt utsatt for grov kriminalitet.... Les mer »