norge flagg

Veteranmarkering for Nordland i Bodø 8. mai

Bodø kommune og samarbeidspartnere inviterer veteraner fra hele fylket til en spesiell markering mandag 8. mai ved Bodø domkirke og rådhus, opplyser kommunen. Markeringen starter kl. 12.30. med oppstilling utenfor Bodø domkirke... Les mer »
hes

Halvdan Sivertsen ute med låta «Don Quijote»

I disse dager er Halvdan Sivertsen kinoaktuell over hele landet med filmen “Halvdan førr evig” – et humoristisk og dypt portrett av artisten og mennesket Halvdan Sivertsen. I samme film hører vi... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
flagg norge

Slik feires frigjørings- og veterandagen 8. mai i Bodø

Bodø kommune, sammen med samarbeidspartnere i FOH, Heimevernet, Bodø domkirke, veteranforbundene NVIO og SIOPS ønsker å hedre våre veteraner. Bodø kommune inviterer veteraner i hele fylket til en markering ved Bodø domkirke... Les mer »
bodø domkirke

Underskriftskampanje for utbygging av Bodø domkirke

Bodø domkirke har lansert en underskriftskampanje for utbygging av kirkelokalene slik at de er tilpasset nåtidens krav om bruk. I underskriftsaksjonen som Bodø domkirke har lansert peker man på at det er... Les mer »
pynt lys dekor

Dette skjer i adventstida i Bodø

Bodø i Vinden har samlet noen fine opplevelser du kan fylle adventstiden med. Få med deg disse juleaktivitetene for den optimale oppladningen av julestemning før jul. Julemarked: t.o.m. 5. desember: Ved Rådhusplassen... Les mer »
domkirken bodø

Slik markeres Utøya-terroren 22. juli i Bodø 2021

Denne sommeren er det 10 år siden terrorangrepet på Utøya og i Regjeringskvartalet. I Bodø blir det i år markering, minnegudstjeneste og minnekonsert, torsdag 22. juli, opplyser Bodø kommune. Program for markeringen... Les mer »
julekonsert

VIDEO: Lucia konsert Bodø Domkirkes Ungdomskor 2020

Den tradisjonsrike Lucia konserten med Bodø Domkirkes Ungdomskor, blir denne gangen sendt digitalt grunnet korona-situasjonen. – Vi håper du vil få glede av den selv om vi ikke får sitte trangt i kirkebenkene... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
død

Arild Berg (43) begravet

Den tidligere Bodø/Glimt spilleren Arild Berg døde lørdag 22. juni. Han ble 43 år gammel. I dag ble han minnet i Bodø Domkirke, melder NRK. – Vi er mange som er berørt og derfor... Les mer »