domkirken bodø

Slik markeres Utøya-terroren 22. juli i Bodø 2021

Denne sommeren er det 10 år siden terrorangrepet på Utøya og i Regjeringskvartalet. I Bodø blir det i år markering, minnegudstjeneste og minnekonsert, torsdag 22. juli, opplyser Bodø kommune. Program for markeringen... Les mer »
julekonsert

VIDEO: Lucia konsert Bodø Domkirkes Ungdomskor 2020

Den tradisjonsrike Lucia konserten med Bodø Domkirkes Ungdomskor, blir denne gangen sendt digitalt grunnet korona-situasjonen. – Vi håper du vil få glede av den selv om vi ikke får sitte trangt i kirkebenkene... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
død

Arild Berg (43) begravet

Den tidligere Bodø/Glimt spilleren Arild Berg døde lørdag 22. juni. Han ble 43 år gammel. I dag ble han minnet i Bodø Domkirke, melder NRK. – Vi er mange som er berørt og derfor... Les mer »
musikk

Musikere fra hele Norden samles i Bodø under Nordic Music Days-festivalen

Hele Bodø tas i bruk når Nordic Music Days for første gang arrangeres nord for polarsirkelen. Nordic Music Days arrangeres av Nordisk Komponistråd og drives i 2019 av Norsk Komponistforening. Festivalen som... Les mer »
domkirken bodø

Innbrudd i Bodø domkirke

I januar trykket Bodøposten.no nyheten om at en person hadde truet til seg penger av en ansatt inne i Bodø domkirke, og nå har Bodø domkirke igjen blitt utsatt for grov kriminalitet.... Les mer »
domkirken bodø

Truet til seg penger av kirketjener i Bodø domkirke

En kirketjener inne i Bodø domkirke ble truet med en tapetkniv av en person tirsdag. Personen som truet kirketjeneren stjal penger fra kirketjenerens jakke. Politiet søker nå etter gjerningspersonen og har startet... Les mer »
kulturnatt

Bodø sentrum pyntet for Kulturnatt 2018

Bodø Sentrum og Bodø kommune arrangerer også i år folkefesten Kulturnatt i Bodø. I kveld kan du fylle både kvelden og natten med mange spennende kulturopplevelser og mat. Også Bodø domkirke har... Les mer »
korps trompet tuba

17. mai-feiringen i Bodø: Her er programmet!

Snart skal nasjonaldagen feires over hele landet, og i Bodø starter feiringen allerede klokken 7.00 om morgenen med musikk i gatene. Bodø kommune har offentliggjort programmet som ikke bare innbefatter Bodø, men... Les mer »
norge flagg

Markerer veterandagen 8. mai ved Bodø Domkirke

Tradisjonen tro inviteres det til markering av veterandagen ved Bodø domkirke. Bodø kommune, Forsvarets operative hovedkvarter, Norges veteranforbund for internasjonale operasjoner og Bodø domkirke skal hedre veteraner som har tjenestegjort i utlandet.... Les mer »