bodø 17 mai

Bodø: Program for 17. mai 2024

Årets program for 17. mai-feiringen i Bodø starter allerede 7.00 om morgenen og fortsetter utover dagen. Her er programmet for Bodø. Barnehage toget starter 9.30, og klokken 11.00 starter skoletoget. Stormen konserthus:... Les mer »
kirken

Bodø domkirke: Svein Valle vigslet til biskop

Svein Valle ble vigslet til biskop i Sør-Hålogaland bispedømme, søndag 19. november. Prekenen tok utgangspunkt i bibelhistorien om fire mennesker som bar en lam mann til Jesus. I en høytidsstemt gudstjeneste ble... Les mer »
kirken

Ny biskop i Sør-Hålogaland: – Vi skal lære av Bodø/Glimt

I domkirken der han ble døpt, ble Svein Valle presentert som ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme. Han mener kirken kan lære av byens fotballsuksess. – Kirken har et prosjekt og et oppdrag... Les mer »
kirken

Svein Valle er ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme

Kirkerådet har tilsatt Svein Valle som ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme. Den nye biskopen presenteres i Bodø domkirke fredag 22. september. – Samfunnet i dag skriker etter meningsfulle fellesskap, barn og unge... Les mer »
norge flagg

Veteranmarkering for Nordland i Bodø 8. mai

Bodø kommune og samarbeidspartnere inviterer veteraner fra hele fylket til en spesiell markering mandag 8. mai ved Bodø domkirke og rådhus, opplyser kommunen. Markeringen starter kl. 12.30. med oppstilling utenfor Bodø domkirke... Les mer »
hes

Halvdan Sivertsen ute med låta «Don Quijote»

I disse dager er Halvdan Sivertsen kinoaktuell over hele landet med filmen “Halvdan førr evig” – et humoristisk og dypt portrett av artisten og mennesket Halvdan Sivertsen. I samme film hører vi... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
flagg norge

Slik feires frigjørings- og veterandagen 8. mai i Bodø

Bodø kommune, sammen med samarbeidspartnere i FOH, Heimevernet, Bodø domkirke, veteranforbundene NVIO og SIOPS ønsker å hedre våre veteraner. Bodø kommune inviterer veteraner i hele fylket til en markering ved Bodø domkirke... Les mer »
bodø domkirke

Underskriftskampanje for utbygging av Bodø domkirke

Bodø domkirke har lansert en underskriftskampanje for utbygging av kirkelokalene slik at de er tilpasset nåtidens krav om bruk. I underskriftsaksjonen som Bodø domkirke har lansert peker man på at det er... Les mer »
pynt lys dekor

Dette skjer i adventstida i Bodø

Bodø i Vinden har samlet noen fine opplevelser du kan fylle adventstiden med. Få med deg disse juleaktivitetene for den optimale oppladningen av julestemning før jul. Julemarked: t.o.m. 5. desember: Ved Rådhusplassen... Les mer »