Go Local in Bangkok – En unik opplevelse av Bangkoks kulinariske verden

thailand tat

Bangkok er en storby som er berømt for maten sin. I dag kan reisende få en genuin opplevelse av maten og kulturen byen har å by på, sammen med lokalbefolkningen. Stockholm-kontoret til turistmyndighetene i Thailand tilbyr tre aktiviteter som reisende fra Norge, Sverige, Danmark og Finland kan delta i helt gratis i perioden 15. april til 1. juni 2018: Cooking Real Pad Thai (tilberedning av ekte pad thai), Bangkok Community Foodie Adventure og Chinatown by Night.

Mange turister drømmer om å bli vist rundt av en lokal guide når de skal utforske nye destinasjoner, slik at de virkelig får oppleve stedet på en genuin måte. Denne drømmen kan gå i oppfyllelse når man besøker Bangkok under kampanjen «Go Local in Bangkok», som kombinerer mat og kulturopplevelser i regi av Stockholm-kontoret til turistmyndighetene i Thailand.

Ved bestilling av reiser til Bangkok er det i perioden 15. april til 1. juni 2018 mulig å delta ved én av tre eksklusive ekstra halvdagsopplevelser. De tre aktivitetene man kan delta i, er «Cooking Real Pad Thai», «Bangkok Community Foodie Adventure» og «Chinatown by Night».

Med Cooking Real Pad Thai kan du få delikate smaksprøver fra et av de beste matstrøkene i Bangkok: nabolaget Nang Loeng. Her kan du lære deg å lage den klassiske nudelretten pad thai slik det gjøres på gaten, og nyte den til lunsj.

Bangkok Community Foodie Adventure lar deg oppleve et av de best gjemte stedene for en uovertruffen lokal matopplevelse i det gammelmodige Nang Loeng-strøket. Under denne aktiviteten får man prøve forskjellige lokale retter, fra varmmat til desserter, basert på oppskrifter man har holdt liv i siden annen verdenskrig, høre anekdoter og lære om den lokale kulturen.

Med Chinatown by Night får du spasere langs det travle Chinatown-distriktet (Yaowarat), som kan virke kjedelig på dagtid, men som våkner til liv om natten. Prøv forskjellige lokale lekkerbiskener, fra fyldige småretter til snacks og desserter, ved de mange fristende gatekjøkkenene. Etter middag er det tid for en pubrunde i det trendy pubdistriktet med fremkomstmiddelet tuk-tuk. Denne opplevelsen gir et spennende innblikk i den thai-kinesiske kulturen i et av de eldste nabolagene i Bangkok.

– Målet med denne kampanjen er å stimulere det nordiske markedet til å reise til Thailand, samtidig som man støtter flyselskapene og reisebyråene utenom hovedsesongen. Vi er svært glade for å kunne tilby nordiske reisende ekstraturer til Thailand for å vise dem andre sider ved Bangkok enn de mest kjente, sier Pakkanan Winijchai, direktør for Thailands turistmyndigheter i Norden og Baltikum, med kontor i Stockholm.

For mer informasjon sjekk www.tatnordic.com.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.