MUSIKK: Eva Weel Skram ute med låta «Romjulsdrøm»

hes

Det er mange grunner til å glede seg til jul, og i år er Eva Weel Skrams nydelige versjon av Prøysens juleklassiker «Romjulsdrøm» er en av dem.

I år legger Eva Weel Skram for første gang ut på juleturné, som strekker seg på kryss og tvers av landet fra midten av november, helt frem til julaften.

Med seg på veien, har hun sine julefavoritter, deriblant hennes egen slagere, «Selmas sang» fra NRK-serien Snøfall, «Falle til ro», som hun slapp i 2019 og Prøysens evige «Romjulsdrøm».

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

– Denne sangen har jeg sunget helt siden jeg var liten, ofte akkompagnert av mine foreldre, og i år er det min egen sønn som er fire år i romjula.

–Teksten blir egentlig bare finere og finere med årene, og setter ord på små barns enorme glede og håpefulle entusiasme på en enkel og nedpå måte, slik bare Prøysen har klart det.

Som vanlig er Eva akkompagnert av sin samarbeidspartner og ektemann, Thomas Stenersen på gitar, og sammen bygger de en elegant og stemningsfull ramme rundt Evas uttrykksfulle vokal, som virkelig klarer å formidle den rørende og nostalgiske teksten på en ny måte.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.