Glimt imponerte mot Stabæk på Aspmyra

bodø glimt

Glimt fortsetter sin imponerende seriestart etter å ha feid Sarpsborg av banen på bortebane med å kjøre over Stabæk på hjemmebane.

Bodø/Glimt fikk besøk av Stabæk på Aspmyra søndag kveld for Eliteseriens første hjemmekamp, og Glimt-fansen lot seg ikke be to ganger, det var nesten 7.000 tilskuere som møtte opp.

Det var trykk på tribunene før kampen startet og det var trykk mot Stabæk på banen når dommeren blåste igang. Etter bare 5 minutter setter fjorårets toppscorer Amahl Pellegrino inn 1-0 for Glimt med en lekker scoring.

Men trykket fortsetter: etter 10 minutter dunker Pelligrino inn 2-0 for Glimt på straffe og stadion begynner å rope «Pelle». 20 minutter inn i kampen setter Albert Grønbæk inn 3-0 for Glimt med en perle av et langskudd.

Stabæk sliter med å svare, men er farlige et par ganger i første omgang. 3-0 er stillingen til pause.

Etter pausen fortsetter hardkjøret til Glimt mens Stabæk prøver finne angrepsformen. Etter 50 minutter setter Pellegrino inn 4-0 for Glimt. Stabæk prøver angripe et par ganger, men lykkes ikke.

Dommeren blåser av og stadion klapper for Pelles hattrick og en imponerende førstekamp på hjemmebane i serien. Imponert ble også Glimt-treneren:

– Han har en x-faktor som er helt ekstrem. Den første scoringen den tror jeg vi må få se om igjen, for det er en kunstscoring, sier Kjetil Knutsen til NRK.

– Det er en fin start med litt mål, så kampene ikke er så «tighte». Vi klarer å kjøre på i 90 minutter, og vi kunne scoret flere, sier Amahl Pellegrino til TV 2 etter kampen.