– Forventer at Torghatten rydder opp kjapt

nfk

– Fergeproblemene vi har opplevd på Nesna Levang-sambandet er uakseptable og ikke i henhold til avtalen vi har signert med selskapet. Nå forventer jeg at Torghatten får materiell og mannskap på plass raskest mulig, sier en utålmodig fylkesråd for samferdsel Bent Joacim Bentzen.

– Det er operatøren sitt ansvar å ha materiell og mannskap for å opprettholde rutetilbudet vi har blitt enige om, inkludert reservekapasitet. Torghatten jobber nok på spreng nå for å finne løsninger, og jeg forventer en snarlig løsning. Hvis det er noe vi i fylkeskommunen kan gjøre i sakens anledning, så skal vi gjerne hjelpe til. Men denne situasjonens er det operatørens ansvar å rydde opp i, sier fylkesråden.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Han legger til at Torghatten, i tråd med avtalen, vil måtte betale en bot på opp mot en halv million kroner for avganger de ikke har fått avviklet på sambandet i Nesna.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.