senterpartiet

Valgkamp: Her er Senterpartiets plan for Nord-Norge

Senterpartiet presenterer i dag sin arbeidsplan for Nord-Norge. Her er et sammendrag av Senterpartiets tiltak for Nord-Norge: Styrke statens kjøp av flyruter på kortbanenettet til flere ruter og flere småflyplasser på kortbanenettet... Les mer »
statens vegvesen

Nå åpnes Moskenes servicebygg i Lofoten

Moskenes fergeleie har stor trafikk og tidvis lang ventetid på neste avgang til Bodø. Nå har Statens vegvesen i regi av Nasjonale turistveger og med finansielt bidrag fra Nordland fylkeskommune tilført stedet et nytt... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

Sikrer norske arbeidsplasser: FrP fikk gjennomslag for mindre avgifter

Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for viktige avgiftslettelser som sikrer norske arbeidsplasser og hjelper flere av dem som sliter med psykiske problemer som følge av pandemien.  – For Fremskrittspartiet har det vært viktigst... Les mer »
nfk

LESERINNLEGG: Grønt ferjeskifte uten kutt i Nordland

Nordland er landets største ferjefylke med 23 ferjesamband. Nordland fylkeskommune bruker 750 millioner kroner i året på ferjene som en forlengelse av fylkesvegene. Av Bent-Joacim Bentzen, fylkesråd for transport og infrastruktur i... Les mer »
havn

Bilferge kjørte inn i båt Mosjøen havn – En person skadet

Politiet opplyser at en bilferge har kjørt i annen båt som lå til kai i Mosjøen torsdag i 16-tiden. Nødetatene rykket ut stedet. En person er skadet, men omfanget er usikkert. Personen... Les mer »
Kystrederiene

Kystrederiene: – Sjøfolk må få unntak fra krav om karantenehotell

Siden starten av pandemien har norske sjøfolk utført samfunnskritisk arbeid i Norge og i utlandet. Dette har medført at norske sjøfolk har måtte ha særegne regler i forbindelse med innreise til Norge.... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: Fergeprisene fra Bodø må kuttes!

Dagens overprising må bringes til en slutt, når man ser på fergeprisene så skjønner man at noe er totalt feil. Av Geir Hanssen, stortingskandidat, Demokratene Innlandet Hvordan kan det ha seg at... Les mer »
ferge

Levang ferjekai stenges i juni

Ferjesambandet Levang – Nesna blir innstilt 1. – 15. juni 2021 på grunn av anleggsarbeider. Alternativ transport skal setes opp, opplyser Nordland fylkeskommune. – Dette er helt nødvendig fordi vi skal demontere den gamle... Les mer »
ferge

Boreal bedrer regularitet i ferjetrafikken på Helgeland

Boreal tar grep for å sikre bedre regularitet i ferjetrafikken på Helgeland, opplyser Nordland fylkeskommune. Etter en utfordrende periode med uforutsette driftsproblemer, sykdom hos mannskap, og ventekarantene, tar Boreal grep for å... Les mer »
Statens vegvesen

Ferja over Tysfjorden blir døgnåpen nullutslippsferje

Ferja over Tysfjorden blir døgnåpen når de nye nullutslippsferjene settes i drift neste år. Dermed blir det mulig å kjøre utslippsfritt fra Lindenes til Nordkapp. Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland har signert kontrakt... Les mer »