Forlengelse av reiseråd betyr fortsatt ikke avbestilling

fly reise ferie

Utenriksdepartementets forlengelse av det globale reiserådet frem til 1. juli, betyr at det fortsatt ikke er endringer i reiseforsikringen. Avbestilling dekkes ikke hvis du bestilte en reise mens reisemålet var rødt, selv om avreise er frem i tid.

– Vi følger hele tiden tett med på det som skjer, men i og med at reiserådet er forlenget og spørsmål rundt vaksinepass ikke er endelig avklart, er det fortsatt ingen endringer med tanke på hva reiseforsikringen dekker eller ikke dekker, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige. 

Selskapet vurderer situasjonen fortløpende. Hvilken betydning eventuelle endringer i reiseråd og regler rundt vaksinepass får for reiseforsikringen og spesielt knyttet til reiser utenlands, det må vi komme tilbake til.

Les også:  Nordland: Halvparten kjører halvveis i blinde!

– Vi forholder oss til hva myndighetene gjør og vil tilpasse oss ut fra det, sier han. Fortsatt er det heller ingen endelig avklaring på når regler om koronasertifikat vil gjelde fra.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.