Foreslå din favoritt: Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2023

kortbetaling

Mandag 13. mars kan alle som har en kassadame eller kassamann de setter spesielt pris på, foreslå sin favoritt som kandidat i ukebladet Hjemmets kåring «Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2023».

Møter du til stadighet på den ene personen, som bringer glede og hygge inn i livet ditt når du er i dagligvarebutikken – den superkoselige kassadamen eller kassamannen, som smiler og er hjelpsom og blid bestandig? Da har du en mulighet til å løfte den personen opp og frem ved å nominere vedkommende til Norges hyggeligste kassadame eller kassamann. 

Les også:  - Arbeidsgiver bør hjelpe medarbeidere med dårlig råd

I uke 11 kan alle i hele Norge nominere sin favoritt. De kan foreslå vedkommende så mange ganger de vil. Nominasjonsprosessen går frem til og med 21. mars, og i dagene etter det, telles det hvem som er blitt foreslått flest ganger rundt om i vårt langstrakte land. 12 går til finalen. 

Finalistene presenteres i Hjemmet i uke 16 og blir med i en ny stemmerunde, som går fra 17.-30.april. Vinneren presenteres i uke 21/22. 

Les også:  Dette må du vite om usaklig oppsigelse

I fjor vant en kassadame i en liten bygd, Anne Grete Hongset i Coop Marked Brede på Snåsa. Det viser at det er mulig å gå til topps, selv om butikken er liten og det er få innbyggere. Stemmer kundene nok ganger, kan det gå rett til topps!

For å foreslå/nominere, gå inn på hjemmet.no Facebooksiden til Hjemmet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.