Emil Pettersen fra Lofoten leder som Norges Hyggeligste Håndverker

Norges Hyggeligste Håndverker

I fjor ble 2 482 håndverkere nominert til Norges Hyggeligste Håndverker. Halvveis i kampanjen i år er allerede 1 650 håndverkere fra alle landets fylker nominert til den gjeve tittelen.

Håndverkere fra hele Norge konkurrerer om å bli kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2019. Foreløpig er det Emil Andre Gudøy Pettersen fra Vågan kommune i Lofoten som ligger på topps med imponerende 10 800 stemmer.

– For meg er en hyggelig håndverker en som møter opp på arbeidsplassen med et smil og godt humør som smitter over til andre, og at man er med andre slik du vil de skal være med deg. Det er flott å se at det går så bra i kampanjen, og jeg er heldig som har en engasjert heiagjeng med svigermor i spissen. Men det artigste er egentlig bare å se hvor mye fint folk sier om meg, sier Gudøy Pettersen.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Her er de 10 mest nominerte håndverkerne:

  1. Emil Andre Gudøy Pettersen, tømrer fra Vågan i Nordland. Jobber i Entre Entreprenør AS
  2. Kasem Youssef, elektriker fra Holmlia i Oslo. Jobber i Trygg Elektro
  3. Alexander Aasen, tømrer fra Arna i Hordaland. Jobber i Byggmester Aasen AS
  4. Camilla Cox Barfot, rørlegger fra Fredrikstad i Østfold. Jobber i Kråkerøy Rør 
  5. Espen Gaupås, elektriker fra Indre Arna i Hordaland. Jobber i Magnus M. Thunestvedt AS 
  6. Frøya Skogerbø Kjellevold, rørlegger fra Arnatveit i Hordaland. Jobber i Hagenes AS 
  7. Kais Ibdah, rørlegger fra Gran i Oppland. Jobber i Hadeland Rørservice AS
  8. Tor Larsen, tømrer fra Vennesla i Vest-Agder. Jobber i Byggmester Tor Larsen
  9. Charlotte M. Blindheim, rørlegger fra Arnatveit i Hordaland. Jobber i Chr. M. Vestrheim AS 
  10. Erik Abelsen, tømrer fra Arnatveit Hordaland. Jobber i H. Hemre Byggfirma
Les også:  Ekstra anløp av Skrova

– Det er gøy å se at det er så mange nominerte fra Hordaland, spesielt at halvparten av topp 10-listen kommer fra lille Arna, som er en bydel i Bergen med rundt 13 000 innbyggere. Fjorårets vinner kommer jo også herfra, så det er tydelig at det både er mange hyggelige håndverkere i Arna og at det er et stort, lokalt engasjement, sier Christel Borge, administrerende direktør i mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter, Dipper, som er en initiativtakerne bak kampanjen.

Jakter på de gode historiene 
Kampanjen Norges Hyggeligste Håndverker er et felles initiativ på tvers av håndverkerbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Det kåres vinnere i syv underkategorier: lærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger, samt en åpen kategori. Aller høyest henger selvsagt tittelen «Norges Hyggeligste Håndverker 2019» som går på tvers av alle kategoriene.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

– Gjennom kampanjen kommer det morsomme og rørende historier om håndverkere som strekker seg litt lenger for at kundene skal bli fornøyde. Nominasjonene forteller om håndverkere som møter deg med et smil om det er småsnekring innendørs eller snekring utendørs i stiv kuling og regn, og som gjør jobben sin som om det var hjemme hos dem selv. Dette er kundeservice på aller høyeste nivå, sier Borge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.