Porto Geese slipper singelen «Also Void»

sheep

Med forrige singel «Screens» like bak oss tar «Also Void» oss med videre inn i universet til Porto Geese. Andresingelen holder på intensiteten, men skrur opp noise- og garasjerock-nivåene et par hakk, og er på mange måter en mye mer direkte låt.

Muligens litt nærmere den kritikerroste EP-en «Close» fra fjoråret, men samtidig med et mer utviklet lydbilde. Fortsatt lekent og nyskapende, men mer aggressivt og desperat, som en stadig intensiverende spiral av en komposisjon – og samtidig like fengende og energisk som før. De to singlene viser sammen mer av kompleksiteten Porto Geese har klart å sette sammen på det kommende albumet.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

Bare en liten uke før pandemien førte til den første nedstengningen av Norge hadde Porto Geese briljert på by:Larm i Oslo etter slipp av debut-EPen. Omfattende turnering var i tjømda, tilbakemeldingene var utelukkende svært positive, og 2020 virket som et år der mye kom til å skje for bandet som mer eller mindre kom ut fra intet kort tid i forkant. 

Heldigvis for oss så har primus-motorduo Joar Renolen og Bendik Øvrelid ikke ligget på latsida, og har tilbrakt det siste året i studio for å ferdigstille debutalbumet «Duck», som nå nærmer seg med stormskritt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.