Dette koster «Norgesbilen» Ford EcoSport

ford ecosport

Nye Ford EcoSport har blitt ny både innvendig og utvendig, den kommer også nå med muligheten for trekk på alle fire. Allerede nå kan du bestille det som vil bli en av Norges aller billigste SUVer med firehjulstrekk.

Med nye Ford EcoSport får du en meget godt utstyrt bil med firehjulstrekk for bare 309 000 kroner. Forrige uke startet den europeiske produksjonen av SUVen, og de første bilene er forventet levert til Norge allerede i januar neste år.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene flås og bompengene sløses!

– Med nye Ford EcoSport kan vi tilby kundene våre en SUV med helt nytt interiør og utseende, i tillegg til en rekke avanserte teknologier og utstyrstilvalg som ikke har vært tilgjengelig på denne modellen før, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

For første gang kommer også EcoSport med mulighet for firehjulstrekk. Alt dette får du til en pris som få andre kan tilby.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

– Vi vet at dette er en kombinasjon det er stor etterspørsel etter både i Norge og i Europa for øvrig, sier Geir Haugaard.

Det er Sveins Auto og Bil i Nord som skal selge den nye Ford EcoSport-modellen i Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.