Nye vinterdresser i butikkene nå

vinterdress

Vinterdressen er barnas viktigste uteplagg i dagene som kommer. ISBJÖRN of Sweden er nok i en særposisjon med Penguin-modellen som har vunnet Best-i-test fire år på rad. Og vinterdressene fra ISBJÖRN er nok blant de mest brukte også hos barna i Bodø.

ISBJÖRN har tre nye vinterdresser i årets høst- og vinterkolleksjon: den prisbelønnete storselgeren Penguin, samt nyhetene Toddler for de minste og Halfpipe for de litt eldre barna.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

Alle tre vinterdressene fra ISBJÖRN holder fukt ute og har en virkelig god pusteevne. De er produsert i en slitesterk nylon og er foret med miljøvennlig Primaloft-fôr. Vintredressene har tapete sømmer og avtakbar hette.

Kolleksjonen er produsert i Bluesign-sertifisert materialer, som er den beste miljø sertifiseringen i tekstilindustrien i dag. Alle klær fra ISBJÖRN of Sweden er helt fri fra flourkarboner og er impregnert med Bionic Finish Ecco.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.