De selger flest kaffekopper i Nordland

circle k amara

Ingen i Nordland kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Fauske. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.

Stasjonsdriver Tove-Kristin Eliassen forteller at det går aller mest i svart kaffe på Circle K Fauske, mens kaffe latte er favoritten hos mange av de kvinnelige kundene. Hun har følgende forklaring på at stasjonen i 2018 solgte flere Circle K-kopper enn noen annen stasjon i fylket.

Les også:  Buitink ny leder i Nordland SV

– Vi har dyktige medarbeidere som virkelig brenner for kaffe, og som er hellig overbeviste om at koppen er noe alle trenger. Det er ingen tvil om at den er en god investering for alle som er glad i kaffe og andre varme drikker, sier hun.

Eliassen forteller at stasjonen jobber hardt for å være et førstevalg i distriktet. Her er kaffen et viktig virkemiddel.

– Folk her i Salten liker kaffe – de trenger kaffe. En del er innom oss seks-sju ganger hver dag, gjerne fra klokken 06.00 om morgenen. Da gjelder det å tilby den beste kaffen og ellers være en hyggelig plass å besøke, sier hun.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Bodø, Mosjøen, Narvik og Mo i Rana
Circle K Hunstad i Bodø kom på andreplass i antall solgte Circle K-kopper i 2018, etterfulgt av Circle K Mosjøen, Circle K Fagernes – Narvik og Circle K Mo i Rana.

De siste årene har Circle K solgt om lag 400 000 kopper årlig på landsbasis. Ifølge beregninger gjort av Circle K blir koppene fylt totalt 20 millioner ganger i året ved stasjoner over hele landet.

Les også:  Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

– Jeg tror at jeg har mitt på det tørre når jeg kaller dette både Norges og Nordlands mest solgte og brukte kopp, sier Jeanette Amara, som er kategoriansvarlig for mat og kaffe i Circle K.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.