Dagens gladmelding fra regjeringen for pensjonistene

pensjon slippen

I forbindelse med revidert nasjonalbudsjett kom endelig svaret på hvordan pensjonister kan få «slippen» i Postkassen fra 1. juli, som Stortinget har vedtatt. Regjeringen legger opp til at de som ønsker utbetalingsmeldingen fra Nav i posten må reservere seg mot digital post hos Difi.

– Det er godt å se at demokratiet virker. Stortinget lovet at «slippen» skulle komme i postkassen fra 1. juli i år. Vi har ventet og ventet på hvordan dette skulle organiseres. Løsningen regjeringen har valgt er god. Nå regner vi selvsagt med at Nav følger opp, sier generalsekretær Harald Olimb Norman.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Pensjonister som vil ha «slippen» i posten må reservere seg mot digital kommunikasjon ved å ringe telefon 800 30 300. Det er også mulig å reservere seg digitalt, eller få hjelp til å reservere seg digitalt fra nettsiden www.norge.no, velg «digital borger» og reservasjon i nedtrekksmenyen. Legg inn fødsels- og personnummer og du har reservert deg mot digital kommunikasjon

Det var i desember 2016 at Nav sluttet å sende ut utbetalingsmeldingen, til store protester fra alderspensjonister og uføretrygdede. Pensjonistforbundet samlet inn 32 000 underskrifter for å få «slippen» tilbake.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

Og like før jul i fjor vedtok Stortinget at «slippen» skulle tilbake fra 1. juli. Det var Ap, SV, Sp, KrF, Rødt og MdG som sikret flertall for forslaget, mot FrP, Høyre og Venstres stemmer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.