MUSIKK: Adrian Sellevoll slipper «Molly» med Snow Boyz

sony

Adrian Sellevoll temaer opp med Snow Boyz på «Molly». En lang ventetid er over for Adrians fans! «Molly» slippes endelig fri og ut på de digitale strømmetjenestene 26. juli.

En teaser fra en tidlig versjon av låta ble postet på Adrians Instagram september 2018 og fikk over 50k visninger på kort tid. Posten er nå sett over 100.000 ganger. 

Spørsmål om når «Molly» slippes, har dukket opp i samtlige av Adrian sine kommentarfelt og Youtube-opplastinger siden teaseren ble lagt ut. I løpet av vinteren 2019 har Snow Boyz blitt med på låta, og det blir fort varmt når disse gutta er på track sammen.

Les også:  Hanne Mjøen ute med EPen "Fall in Love / Apart"

«Molly» handler om et giftig kjærlighetsforhold og er tilgjengelig på alle digitale strømmetjenester 26.07.2019

– «Molly er en låt som vi har kokt på i over 2 år, det er gøy å se utviklingen på låten fra det den var og at den nå endelig er ute. Denne er for fansen!, sier Adrian Sellevoll

Adrian Sellevoll har jobbet mye i studio og blant annet opptrådt på VG-lista sin turné i Bergen og Trodheim siden han fikk gullplate på debutlåta «Ha meg».

Les også:  Nordlendinger trenger julemusikk: I år blir julestemningen ekstra viktig

I tillegg sjonglerer han modelljobber i utlandet, drifting av plateselskapet Nonstop Music og på nyåret blir han å se i Farmen Kjendis på TV2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.