fagforbundet

Barnehagestreiken er over

Streiken i PBL-barnehagene er over. Partene kom til enighet om pensjon hos Riksmekleren onsdag morgen. De ansatte er tilbake på jobb i morgen, torsdag. – Vi er fornøyde med å ha fått... Les mer »
Regnskap Norge

20 000 virksomheter risikerer tvangsmulkt

– Fristen for å få etablert en OTP i tråd med nye vilkår er 30. juni. Etter denne datoen vil man risikere tvangsmulkt dersom pensjonsordning ikke er innført i tråd med loven,... Les mer »
skatt

Høye strømregninger: Nå kan flere få bostøtte

Flere minstepensjonister, uføre og andre med lave inntekter kan få bostøtte i vinter, etter enighet mellom regjeringen og SV om en strømpakke. Du kan enkelt sjekke om du kan få støtte og... Les mer »
kalkulator

LESERINNLEGG: Minstepensjonistene var visst ikke så viktige

Minstepensjonen i Norge er langt under EU sin fattigdomsgrense, og Frp mener derfor denne skal økes. Det foreslår vi i vårt alternative statsbudsjett, samtidig som vi foreslår ytterligere reduksjon av avkortning av... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Ikke gamble med pensjonspengene til vanlige folk, Jonas

Fremskrittspartiet mener at oljefondet fortsatt skal styres av fagfolk som vet hva de driver med. Oljefondets suksess skyldes at fagfolkene har tatt investeringsbeslutningene mens politikerne har holdt seg i bakgrunnen. Av Hans... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Norge kan ikke lengre ha åpne grenser og fri flyt av lykkejegere og asylsøkere

Er det noen som virkelig tror du at globalistiske politikkere på stortinget og i regjering, vil stoppe innvandrere, grunnløse asylsøker og lykkejegere å få opphold i Norge? Av Vidar Kleppe, stortingskandidat for... Les mer »
Pensjonistforbundet

Minstepensjonister taper halve pensjonsøkningen

Mange enslige minstepensjonister mister nå bostøtten sin i mai, fordi etterbetalingen av minstepensjon i forbindelse med trygdeoppgjøret gjør at de tjener for mye denne måneden. Enslige minstepensjonister fikk i mai etterbetalt 4000 kroner... Les mer »
pensjonistforbundet

Full seier i trygdeoppgjøret!

Pensjonistforbundets krav om at pensjon skal øke med 3,83 prosent på årsbasis er innfridd. Det gir en vekst i pensjonen på 5,36 prosent fra 1. mai. Uenighetsprotokollen mellom Pensjonistforbundet og regjeringen endte... Les mer »
fond valuta

Folketrygdfondet har passert 300 milliarder kroner

Statens pensjonsfond Norge, som Folketrygdfondet forvalter, fikk et resultat på 11,3 milliarder kroner i første kvartal 2021. Avkastningen var 3,9 prosent. Kapitalen var 303,4 milliarder kroner ved utgangen av kvartalet. Positive utsikter... Les mer »
olje gass

LESERINNLEGG: Økt minstepensjon viktigere en oljeplattformer på strøm

Å øke minstepensjon er viktigere en elektrifisering av norske oljeplattformer. Vi øker minstepensjonen og så sier vi nei til den håpløse planen om elektrifisering av de norske oljeplattformene til en sum av... Les mer »