demokratene

LESERINNLEGG: Norge kan ikke lengre ha åpne grenser og fri flyt av lykkejegere og asylsøkere

Er det noen som virkelig tror du at globalistiske politikkere på stortinget og i regjering, vil stoppe innvandrere, grunnløse asylsøker og lykkejegere å få opphold i Norge? Av Vidar Kleppe, stortingskandidat for... Les mer »
Pensjonistforbundet

Minstepensjonister taper halve pensjonsøkningen

Mange enslige minstepensjonister mister nå bostøtten sin i mai, fordi etterbetalingen av minstepensjon i forbindelse med trygdeoppgjøret gjør at de tjener for mye denne måneden. Enslige minstepensjonister fikk i mai etterbetalt 4000 kroner... Les mer »
pensjonistforbundet

Full seier i trygdeoppgjøret!

Pensjonistforbundets krav om at pensjon skal øke med 3,83 prosent på årsbasis er innfridd. Det gir en vekst i pensjonen på 5,36 prosent fra 1. mai. Uenighetsprotokollen mellom Pensjonistforbundet og regjeringen endte... Les mer »
fond valuta

Folketrygdfondet har passert 300 milliarder kroner

Statens pensjonsfond Norge, som Folketrygdfondet forvalter, fikk et resultat på 11,3 milliarder kroner i første kvartal 2021. Avkastningen var 3,9 prosent. Kapitalen var 303,4 milliarder kroner ved utgangen av kvartalet. Positive utsikter... Les mer »
olje gass

LESERINNLEGG: Økt minstepensjon viktigere en oljeplattformer på strøm

Å øke minstepensjon er viktigere en elektrifisering av norske oljeplattformer. Vi øker minstepensjonen og så sier vi nei til den håpløse planen om elektrifisering av de norske oljeplattformene til en sum av... Les mer »
dame mann pensjonist

LESERINNLEGG: Skandale at norske minstepensjonister får mindre enn fattigdomsgrensen

Det er en nasjonal skam at norske minstepensjonister sin pensjon ligger langt under fattigdomsgrensen. Av Vidar Kleppe, tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder i Demokratene. Det er et stort svik mot landets minstepensjonister... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

Endelig sikres eldre bedre pensjoner

Nå sikres pensjonistene bedre pensjon og mer anstendighet fremover.  Man fjerner underreguleringen av pensjoner på 0,75 % og sikrer pensjonistene kjøpekraftsøkning. – Endelig får vi gjort noe med den uverdige behandlingen av landets... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

Fullt gjennomslag for FrPs pensjonskrav i 2021

FrP har alltid vært opptatt av å bedre pensjonistenes kår. Nå har FrP fått forhandlet inn over 2 milliarder kroner ekstra til pensjonistene i 2021.  FrP mener at landets pensjonister har blitt... Les mer »
Foto: Stortinget

Vil sikre bedre pensjoner med stortingsforlik

FrP har blitt enige med SV og Pensjonistforbundet om et forslag som vil sette en stopper for underregulering av pensjoner. Tirsdag la FrP, SV og Pensjonistforbundet frem forslag som vil sette en... Les mer »
pensjonist

Staten har ikke råd til pensjonen: Nordmenn blir lovet for mye pensjon

Norge har verdens åttende beste pensjonssystem, ifølge Mercer CFA Institute Global Pension Index-studien. Men det blir mindre bærekraftig for hvert år som går. Norge beholder åttendeplassen i den tolvte Mercer CFA Institue... Les mer »