Cup-seier for Glimt mot Vålerenga

fotball

Bodø/Glimt besøkte Vålerenga på Intility Arena onsdag kveld for cup-kamp i NM i fotball. Glimt starter med et bra angrep og målsjanse. Så presser VIF Glimt, men blir presset tilbake.

Så får VIF en målsjanse, men Glimt presser videre på i Vålerengas banehalvdel. Glimt har en dobbel målsjanse med VIFs keeper redder begge skuddene. Det står 0-0 til pause.

To minutter etter pause fortsetter Glimt angrepene og får en målsjanse. Så svarer VIF med en målsjanse, men Glimt styrer mye av kampen nå.

Så har Glimt en stor målsjanse igjen, men også denne gangen reddet VIFs keeper. Så får Glimt straffe. men utrolig nok redder VIFs keeper straffen.

Etter bra spilling av Boniface setter Saltnes inn 0-1 for Glimt, og det gjenstår bare noen minutter av NM-kampen.

Så blåser dommeren og og Glimt er dermed videre i cupen.