glimt

Glimt har fått inn 110 millioner i Europa – Kan nærme seg 200 millioner

Bodø/Glimt gikk glipp av Champions League og er etter tapet på Aspmyra mot PSV Eindhoven også ute av Europa League, men videre med i Europa Conference League. Den sportslige suksessen har også... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt tapte mot PSV – Videre i Conference League

Bodø/Glimt fikk besøk av det nederlandske storlaget PSV Eindhoven torsdag kveld. For Glimt handlet det om å få en viktig tredje-plass i Europa League-gruppen for å sikre videre spill i Europa Conference... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt videre til Champions League playoff

Bodø/Glimt ledet 5-0 mot Zalgiris foran returoppgjøret i Vilnius i Litauen tirsdag. Det var forventet at Glimt skulle gå videre til playoff, og det klarte de helgule. Francis Kyeremeh scoret et mål... Les mer »
fotball

Cup-seier for Glimt mot Vålerenga

Bodø/Glimt besøkte Vålerenga på Intility Arena onsdag kveld for cup-kamp i NM i fotball. Glimt starter med et bra angrep og målsjanse. Så presser VIF Glimt, men blir presset tilbake. Så får... Les mer »
fotball

Uavgjort mellom Sarpsborg 08 og Glimt

Sarpsborg 08 fikk besøk av Bodø/Glimt lørdag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen etter 26 minutter da Anton Saletros satte inn 1-0. Rett før pausen utlignet Erik Botheim til 1-1, og Glimt startet andre... Les mer »
ac milan

Rykter: AC Milan vil kjøpe Jens Petter Hauge fra Glimt

Fredag melder det italienske nettstedet sempremilan.com at AC Milan vurderer å legge inn bud på fotballtalentet Jens Petter Hauge i Bodø/Glimt. En av årsakene er at treneren til AC Milan var svært... Les mer »
glimt

Lukter gull: Glimt vant 0-4 borte mot Odd

Glimt møtte Odd på bortebane onsdag kveld med fire strake seiere i bagasjen. Og når dommeren blåste flyta var det fem seiere i Eliteserien på rad for Bodø/Glimt. Philip Zinckernagel scoret etter... Les mer »