Bodøbandet Regnvær plukket ut til Trondheim Calling 2021!

Trondheim Calling

Bransjefestivalen Trondheim Calling offentligjorde tidligere i høst at neste års festival flyttes fra februar til 10. – 12. juni på grunn av Koronasituasjonen.

Trondheim Calling er en av få festivaler i Norge som vier hele sitt program til ny norsk musikk og Regnvær fra Bodø er en av de 12 heldige som er plukket ut! 

Søknadsfristen for demoartister gikk ut 9. november, og festivalen mottok langt flere søknader enn forventet, totalt over 400 søknader fra alle landets fylker.

Les også:  André Borgen slipper låta "Home Rock"

Demojuryen hadde en omfattende og rørende jobb, med å plukke ut de 12 artistene som får spille på festivalen. Nivået blant søkerne var skyhøyt, og mange av juryens utvalgte er debutanter som enda har til gode å spille offentlige konserter på grunn av pandemien. 

Regnvær er et popband fra Bodø som består av fem 21-åringer som siden 2015 har spilt hundrevis av konserter over hele landet, inkludert festivaler i Nord-Norge som Træna, Bukta og Parken.

Les også:  Mann bekreftet omkommet etter boligbrann i Bodø

I høst flyttet gutta sammen i kollektiv i Trondheim, hvor all musikken deres spilles inn og produseres av bandet selv. Musikken deres har streamet til millionen på Spotify, blitt spilt både på P1 og P3.

Vinteren 2020 la Regnvær ut på en egenbooket norgesturné hvor de ble møtt av utsolgte konsertlokaler før Pandemien satte en stopper. I 2021 blir det ny musikk og revansj, hvor de får vist seg frem på Trondheim Calling foran en samlet norsk musikkbransje.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.