Norges mest etterspurte is Kræsj Pink kommer til Bodø-butikkene

Diplom-Is

Etter massiv etterspørsel relanserer Diplom-Is i år sin aller mest etterspurte is noensinne, klassikeren Kræsj Pink. I februar vil den lanseres butikker over hele landet – og i Bodø.

Kræsj Pink ble for første gang lansert i 1986 av Diplom-Is, og var på markedet fram til 2012. Produktet forsvant da ut av norske iskremdisker ettersom man ikke lengre hadde egnet maskin hos Diplom-is til å produsere denne isen.

Har investert i ny maskin
I 2019 investerte Diplom-Is i en ny maskin som gjør det mulig å produsere både gamle favoritter og helt nye iskremer. Dermed er det også duket for et comeback for Kræsj Pink.

Når Diplom-is nå bringer tilbake klassikeren har det vært avgjørende å sikre at produktet er helt likt som tidligere.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

– Vi vet at folk vil ha klassikeren tilbake og da har det vært viktig for oss å sørge for at det var akkurat det de skulle få, derfor er det selvsagt brukt akkurat samme oppskrift som før, sier markedssjef for Småis og Multipack i Diplom-Is, Marianne Grøtte.

Tusenvis har krevd isen tilbake på markedet
Savnet etter den knæsj rosa isen med blå tyggegummi tupp har vært stort. Isen har en egen gruppe på Facebook med 25 000 medlemmer som har krevd å få den tilbake. Torsdag kveld i forrige uke ble det lagt ut en post fra en instagramprofil som undersøkte hvor stor interesse det ville være for å få denne isen tilbake. I skrivende stund har innlegget generert 340 000 likes.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

– Siden isen ble tatt ut av markedet har det årlig kommet flere hundre forespørsler til Diplom-Is fra folk som ikke skjønner hvor den har blitt av. Da vi fikk den nye maskinen på plass var det ingen tvil om hva vi måtte gjøre, sier Grøtte.

Produktsjef for Kræsj Pink, Eli Aurdal Flønes, forteller at det store engasjementet har vært hovedgrunnen til at Diplom-Is har valgt å relansere klassikeren.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

– Vi er utrolig glade for at forbrukerne ikke har glemt denne isen og at de virkelig har stått på for å få den tilbake. Jeg tror det handler mye om nostalgi og at nettopp Kræsj Pink sterkt representerer glede og gode barndomsminner for mange.

Feirer 90 år i år
I år feirer Diplom-Is hele 90 år.

– Kall det gjerne vår bursdagsgave til det norske folk. Kræsj Pink har blitt en legende i iskremverden og det er ekstra stas å kunne relansere dette produktet når vi ser det store engasjementet som er der ute, avslutter Aurdal Flønes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.